Online users

Follower

Tuesday, September 29, 2009

Best Outfit

Hallo. Walaupun sibuk dengan presentation, sempat lagi aku godek-godek blog orang dan jumpa satu contest ni. Senang saja. Just post kan gambar kau yang paling cun menggoda kau memang de boom kt blog dengan tajuk BEST OUTFIT dan buat link hanida lavida. Macam ni. Rasanya contest ni terbuka kepada blogger perempuan je kot sebab hadiah yang dia nak bagi adalah koleksi once wear outfit dia sendiri.

Macam mana nak dapat hadiah ini, anda haruslah memberikan sekeping gambar dengan pose dan outfit yang menarik. Terbuka kepada SEMUA sama ada yang memakai hijjab atau tidak, semua boleh menyertai. - Hanida Lavida-

Lepas post kat blog, korang kena hantar gambar korang tu ke e-mail dia yang berbunyi begini:
hanidalavida@yahoo.com

For further information, klik sini.

Senang je kan.Apa lagi. Cepat buka folder gambar gedik korang, touch up pe yang patut dan post kat blog. =)

This is my best outift :

Terbaik dari ladang. Hahaha.

13 comments:

Hanida Lavida said...

hahaha.. thanks fer joining ;p

orkedanza said...

nak join gak lah....hehe

imHepPie said...

aku xde baju raya...wuuu

DeVoTeD LiLy said...

haha..
ang mcm baru menag keta ja..
hahah..

[z@ck] said...

hanida lavida..
ur wc..kena bg i menang tau..hahaha

orkedanza..
bley...mari2..

imheppie..
alaa..bj renang pun boleh.. =)

devoted lily..
klu menang kereta..da lama ak pusing satu malaysia...hihihi

sI tEDI said...

ekekekekekek.. terbaik dr ladang ek?? cayalah..

punggung x tahan aku tgk.ekeekkeeke

Pais Chaos said...

baru ingat nak join contest.. utk pompuan je plak..

Ida Athanazir said...

adoh.. malu nya nak puji diri dgn best outfit. I will post! for fun ya... ?

:: ANAH :: said...

wah best la=p..
cam nk try jek=)..
agpn xpnah try on9 contest..he3

[z@ck] said...

si tedi..
dats y terbaik dari ladang..hahaha..

pais chaos..
xpe..nnt ak bt contest..ko join la..heheh

ida athanazir..
try la.. =)

anah..
ptt try..kamu cantik..posing cam mn pun still cntik..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

class posing menyenget..

[z@ck] said...

hahaha..
idea dtg tba2..kahkahkah

ween said...

he,
nampak ayu je dgn baju kurung :D
Good luck eh!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger