Online users

Follower

Wednesday, September 30, 2009

Stress is mounting

Bila dapat tahu yang assignment untuk sem ni dah nak habis, perasaanku gumbira tidak terkata. End means end. Bila assignment dah habis, maka kena sedaq diri lah tinggal berapa minggu je lagi untuk final. Sekarang rasa lega gila sebab dua presentation berjaya di present dengan senyuman manis terukir dibibir pada hari ini.Tekanan gila duk tunggu giliran bila nak present. Mentally and physically tortured wa cakap lu.

Weekend ni dah plan cantik dengan Wan nak pergi reward diri masing-masing. Stress is mounting and what should I do?

Enjoy!!!

16 comments:

BuLaN iTu aKu said...

kamu... leh tak kem salam kt mamat yang tunjuk bagus tu
hehehehehee
enchemm
ke .. bf kamuu

azuan said...

betul3..
dekat hujung3 sem nie banyak tol esemen huhu

sI tEDI said...

reward apa?

:: ANAH :: said...

wah~~
seronoknye dh siap semua assgnment..
kte kat cni tgh pning2 ag nk settle kan semue..he3
nway,sgt suke bce semua post zack..menarik=p..sbb cre pnulisan zack sgt telus n sempoi jek=p

oranglidi said...

mounting tu gunung kan? haha

wa x rti sangat inglish. hehe.

ape2 pun slamat maju jaya!

joegrimjow said...

silap hb lepas ni bertimbun plak

[z@ck] said...

Bulan itu aku..
erk..tu my classmate la..nnt sy kim salam kat dia ye..anyway..he's taken la yunk..huhuhu

azuan..
assignment byk sbb paper tu x da exam..

si tedi..
tgok wayang,karaoke and makan! =)

[z@ck] said...

Anah..
terima kasih daun keladi..lain kali mai singgah sini dan baca lagi ye..hehehe..

orang lidi..
mounting tu lebih kurang macam menimbun..terima kasih..

joegrimjow..
skang pun dah start menimbun da..adeehh

Mr Daha said...

Weekend ni nak g mana?? nk ikut.. :P

DoDu@HaHA said...

nak g mane gmane???? cambest jeee.. hohoho..

oranglidi said...

hahahaahhaha.. menimbun rupanya. nasib baek bukan embun.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

buat yang terbaik tuk final k..nanti raya haji mai la beraya kot umah kak eida...

Fina said...

enjoy!!! :P

[z@ck] said...

Mr Daha..
Cs je pun..huahuahua

Dodu@haha...
ko nak ikut ke..jom..

orang lidi..
bajet r embun..weyh..tiba2 tringat crita embun..kntorversi tu..

purplelicious..
i'll do..thanks ye..insya-Allah.. =)

Fina..
yeah babe!

oranglidi said...

hahahaha. wa sebut je.

ade kontroversi ke cite tu? wa x tau la plak.

[z@ck] said...

orang lidi..
ye la..lu x tau ka adegan panass dlm cerita tu..hahha..aparaaa..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger