Online users

Follower

Monday, September 28, 2009

Hipotesis bangang


Berkesempatan untuk melawat rumah baru Pak Lang di Jenan. Wargh. Rasa macam masuk rumah Hindustan. Buka je pintu rumah, terpampang tangga pusing-pusing ala hindustan punya cerita. Tersergam indah teratak Pak Lang ni. Elok la tu. Family dia pun ramai. Anak-anak makin membesar, eloknya satu bilik untuk sorang. Dengan anak menantu, cucu lagi. Memang patut la buat rumah besar-besar macam ni.Siap ada pond lagi. Class la!

Psst..Sesak nafas kalau nak buat rumah kat kawasan sini. Mahal kemain harga tanah.Huhuhu.

Sempat dukung Firzanah Rusydina. Dah besar dah.Aku ada buat post pasal dia sebelum ni.Klik sini.

Erk.Apasal Firzanah macam terseksa ja bila aku dukung dia ek.Huhuhu. Aku pantang nampak budak kecil macam ni. Suruh usung satu rumah sampai budak tu nangis pun aku sanggup.Yang penting baby tu wangi. Kalau busuk bau taik ke, aku memang tak selera nak pegang. Mengelak jauh-jauh.Ye. Tau, itu prejudis. Tapi, memang tak mampu la nak dukung.Dengan air liur meleleh-leleh.Adoyai.

Psst..pernah terfikir nak cari hubby yang lebih putih dan cerah dari aku. Hipotesis bangang time kecik ialah kahwin dengan lelaki putih, konfirm anak pun putih. Gila jahil! (T_T) Lagi satu, petua nak dapat anak kulit cerah is by minum soya banyak-banyak time mengandung. Insya-Allah keluar baby tu, colour putih berseri. Huhu.

18 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

hehehehe...
sama la hipotesis kite..
ia lagi la..
pk nk kawen ngan omputih..
sbb nnti anak encem cam pelakon2 omputih tuh...
agagagaga...

DeVoTeD LiLy said...

weyh.. tangga ja pon da lawa aihhh..
kwn aku die saket al-zheimer (toi ka aku eja)..
die kate.. pncanya sbb mak die ngandong terlalu bnyak mnom air soya..
tp aku tatao btui ke ta..
doc y kata..
apa pon t tyme ngandong refer doc balik..

sI tEDI said...

meriah rumah pak lang ko. bilalah aku termampu nak buat umah semeriah itu. ekekeke

[z@ck] said...

cerry berry..
hahaha..x minat kulit omputih..tmbh2 yg ad byk tompok2 kt muka tu..huhuhu

devoted lily..
ye ke??? huhuhu..bahaya gak naa..

si tedi..
in 10 years time maybe..=)

DoDu@HaHA said...

abeh laa jejaka melayu malaya... suma ang rejek dah....

ahahhaha.. nak anak putih punya pasai....

adawiah.zaini said...

org melayu pn ada yg putih gk. hehe

izzahfarhana said...

org kata time ngandung mnum soya mmg ank kulit putih tp kulit sensitip.adoiyai

Hanida Lavida said...

serious tangga hindustan.
tp mewah! i like! ;p

imHepPie said...

hwaa kayo gilos pak lang kamoo...

[z@ck] said...

dodu@haha..
hahaha..tu dulu..skang dah boleh trima laki kulit gelap..sbb hipotesis tu bangang..x betul..hahaha

adawiah.zaini...
psst..tu yg dulu ley tersangkut kt faiz tu..nak anak kulit cerah punya pasal...hihihi

izzahfarhana..
jd cm puteri lilin gamaknya..huhu

[z@ck] said...

hanida lavida..
feeling golek-golek dari atas smpi bawah..hahaha

imheppie..
xde lah..besa2 je..

Anonymous said...

cantik rumah tu. tapi besar.
happy eid.

-ReverieMalaya-

akma said...

mak aiii gila kaya paklang hg.. bapa dwet raya dia kasi?

[z@ck] said...

reverie malaya..
besar sgt smpi ley main aci ligan...huhu

akma..
erk..10 hengget je..hahaha

adawiah.zaini said...

so skg dh bley trima lelaki gelap la ek? sapa? hehe

Softtouch [Hanim] said...

mmg cantik umah pak lang tu...kelas..
kdg2 hipotesis tu akak pakai jgk skrg ni...:)

Ida Athanazir said...

tangga tu boleh buat movie crita Hindustan

[z@ck] said...

adawiah zaini..
mana ad sapa2 lagi..susah betul nak cari yang berkenan..huhuhu..

soft touch hanim
ye ke? does it work??

ida athanazir..
betul2..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger