Online users

Follower

Monday, September 14, 2009

Chicken Rice Shop Village Mall

Nampak macam aku mak budak je dalam gambar ni. (T_T)

Malam ni berbuka puasa dengan budak class. Janji pukul 7.45 malam gerak dari maktab, tapi end up pukul 8 baru bertolak. Ini kerana kelewatan beberapa gadis cantik dan kegilaan kami mengambil gambar dalam gelap. Bhahaha. Dah lama tak bercamwhoring ni. Terima kasih kepada owner kereta: Bob, Amar Jari dan Azu kerana sanggup meminjamkan kereta untuk angkut kami semua.

Tak senonoh punya Amar. Spoil gambar betul. (T_T)

Perjalanan ke Chicken Rice Shop Village Mall mengambil masa lebih kurang 15 minit untuk kereta kami, tiada ong setiap kali jumpa traffic light--> merah. Bukan sekali, tapi berkali kali.Tsk. Kami pasrah. Sepanjang perjalanan, masing-masing membisu. Lapar barangkali. Hanya mengharap kami cepat sampai ke destinasi. Dah terbayang-bayang roasted chicken yang marvellous dan Pai Tee yang rangup. Ok. Pai Tee. Bukan Tai Pee. Kemain confident aku cakap

" Meh makan Tai Pee ni "
.Sekali kau..kena gelak free dengan dorang. Wuwuwu.

Sementara tunggu makanan semua orang sampai, ada satu incident menjijikkan berlaku. Cicak kobeng terjatuh atas 'Jasad Golgi' Joel. Ok. Jasad Golgi ni refer kepada fritters yang rupanya seakan-akan jasad golgi. Tak ingat? Ha. Pergi buka buku Bio Form 5 bab enzim.

Dah lama tak upload gambar banyak-banyak.Nah amik.

Gila gedik nak tayang inai baru pakai kat palm.

Sementara tunggu makanan sampai.Cuba kira. Cukup ke tak 18?

Bob! Cover perut anda. Hehehe

See.Nampak tak butterfly sekor on my palm..Hehehe.Terima kasih kepada Farah kerana telah menconteng inai dengan jayanya.

Geng selendang.

Muka tak ikhlas senyum. Lapar teruk.

Burpp.Kenyang. Kebetulan majoriti pakai colour purple.Snap!

Bak kata Afiq, lepas ni semua buka zacksygfaiz nya blogspot. Latest update pasal buka puasa. Oh. By the way, coursemate aku ramai yang ada blog.Cuma kebanyakkannya dah bersawang sebab masing-masing malas nak update dan due to connection yang macam haroomm sedikit. Kejap ada kejap tak ada.

Harap lepas ni boleh lagilah berkumpul ramai-ramai macam ni. It was an enjoyable moment guys.Love you all.

p/s : Credit to Wani and Kema for the pics.

24 comments:

izzahfarhana said...

hehe bab sel asas bnda hidup kak.ngee.taleh bayang apa punya fud rupa cm jasad golgi

[z@ck] said...

kahkahkah..mmg kena blaja len bio ni..suka suki je enzim..hahahaha

sI tEDI said...

makan sendiri-sendiri bayar asing-asing ke ko blanje zack? :)

imHepPie said...

gi village mall???

nak ikot wuuuu...

haha mak budok ramai anak ngikut eh...

.:lilylova2:. said...

huiyooo..siap de geng2 selendang lagi...haha..apela..

[z@ck] said...

si tedi..
masak kalau ak nk sponsor satu klas..bankrupt weyh..makan byar sndri je..

imheppie..
jom..lain kali aku nak p ak roger ko balik..hehehe

lilylova2..
kebetulan dorang duk dekat2..macam berjanji je geng selendang duk satu baris..hehe..klu ad ko ley join skali..selendang purple..hahaha

mizz saifa said...

Tai Pee?? ok la tu.. nsb baik x jadi PeeTai..kalu yg tu nak tumpang gelak gak..hahha

DoDu@HaHA said...

viilage mall sronok ke aahh??

xpnah masok agy..

takat lintas2 g2 jee..

oranglidi said...

best!

Mr Daha said...

Bestnyer makan ramai2.. tp nape lambat sangat korang berbuka? sini buka pkul 7.20.

Errkk.. Aku kira2 cam terlebih orang je.. kata ada 18 je. hu3

Cantik inai tu~~ :P

Elle JmDean said...

~ SYOKKK oooooo...
Z@ck nmpk agak matang bkn cam mak orang daaa... chaippp! ;)

joegrimjow said...

mmg best
tp taun ni xsempat pon

mamma mia! said...

hwoih gmbaq aku skeping ja?? i supplier gmbq ok?

farah haris said...

hahahha. farah je ikhlas senyum.; sbb xlapar. ahahaha.

nway, had a good time, agood meal too. bahaha

encik luth said...

hek eleh.. hohohoo..

~blOody~ said...

huhu...........
tenkiu2....hehe

Monkey D Luffy said...

hha

semua gedix2

AkuAyie said...

dpt kuar ngn member2 ramai2 la moment paling besh :)

sha89 said...

wahh meriah nye~

best kn kluar rmai2...tp aku x sempat nk kluar ngn kwn2...bz hoo~

cute la rama2 tu...knpe x buat 2 3 ekor lg...bg penuh tapak tgn hik2~

slamat hari raya zack...:)

balqissy said...

rindu nak macam ni jugak!!! *jeles benar*

Att Ashburn said...

sayang sy balik awal..haha..

i.Z.z.A.t.Y said...

wahahhahahhaha.xleh blah gile weyh gmbar amar!!!

mr.syazwan said...

Salam di hulur maaf di pinta,
Lahir dari hati yang ikhlas,
Ku mohon Syawal seindah pelita,
Amal Ramadan moga terbalas..

SALAM FUUUYOOO RAYA....

afiqafandy said...

weh.. muke aku mcm budak2 sgt la dlm gamba2 ni,, huhuu.. anyway, malam yg best!

lame da x cmni,, ^_^

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger