Online users

Follower

Tuesday, September 8, 2009

Love bite satu!

Entah kenapa sejak beberapa hari ni, aku mengalami simptom gatal yang melampau-lampau. Habis lutut, leher, siku,paha,perut,kepala dan bahu aku garu. Tak cukup garu dengan jari, pembaris pun boleh.Sraappp sraappp aku lalukan pembaris atas kulit mulusku ini. Tengok saja betapa kroniknya kegatalan aku. Nak kata tak mandi, I always mandi. Maybe sebab ada binatang hijau dan charlie tu kot. Salahkan binatang juga. Hantaran kahwin mungkin kurang seribu sebab badan dah banyak parut. Campur dengan parut campak tahun lepas lagi. Tambah tolak, sapa yang ada savings RM9000 tu boleh la nak masuk minang.Hahaha.Demand kemain lagi kau.

Minggu ni tekanan assignment sudah berkurangan sebabnya ada grouping work. Maknanya tak ada lah aku terbeban sorang-sorang nak perah otak buat essay. Dan mungkin juga kualiti essay ETR makin mantop hasil karya tiga kepala?? Dan words yang diminta pun reasonable. Hanya 1000 words for Classroom Management. Sedap juga la nak karang essay. Mahu dimintanya 2500 words macam hari tu, memang tersembul la biji mata menghadap laptop.Huhu.

Psst...jom keluar dating. Hahaha.

Kesan charlie yang mengganas di leher aku. Love bite satu!

24 comments:

suezensuzanna said...

huhuhu...kesian..alergic kot

iza iziana hasan said...

kesian nye.....
lovebite 1
hahhahahha

ekyndelisya said...

hoi pirah
jangan gatal tangan p garu wehhhh
jangannn
nanti susah hilang doeee...

kau amek soft cloth celup ngn air suam. arrr..petua aku. suka hati aku la kan. hahaha

jangan garu.nehi nehi

BISKUTMARIE(",) said...

bek pegi klinik bt checking..
skunk ni mcm² penyakit ade...
bahaye tue...
:D

sI tEDI said...

uiks... jgn garulah.. nanti berjangkit tempat lain..

aty said...

jgn garu..
nant parut dia xilang..
huhu..
p/s: garu ngan pembaris mmg sedap!puas sbb kuku pendek..hahaha

mizz saifa said...

kuar dating ngan charlie ke? hehe.. saifa pernah kena gak charlie.. time kat matrik penang.. kena kat muka saifa.. adesss mmg pedih..

~ceRRy beRRy~ said...

eh2..kwn ifa penah kene tau cali nih time kat matrik..
kat muke..kesian sgt die..
rasenye hampir satu sem tuh muke dia parut x ilang cali tuh..
xtaula camne die skg...

kamo cpt2 letak ubat ek..
selalu tau..jgn missed...
sayang muka kamo tuh nnti :)

DoDu@HaHA said...

hik3.. cali laaa.. name glemer yep charlie..

omputisss.. i loike!

LALA said...

isk terok jugak love bite tu,
jangan garu dah weh

luth textile said...

adoi, u dah hilang kehormatan. kena cabul tuu..

[z@ck] said...

suezensuzanna..
ntah lah..maybe sbb peluh sama kot..

iza iziana..
huhuhu.. =(

ekyndelisya..
cuba ko bg ak petua cm na nak elak dari tangan ni nak garu tempat gatal2 tu..tsk..

[z@ck] said...

biskutmarie..
malas nak g klinik..huhuhu

si tedi..
ok madam!

aty..
hahahah..tau x pa..kalau dpt garfu cakar bdan yg gedabak tu lg sdap..hahaha

[z@ck] said...

misz saifa..
mmg benda tu byk kot blah2 utara ni..

cerry berry..
baik doc..hehehe..

dodu@haha...
aku ikut org ramai.depa tulih charlie..aku pn tulih je la..tataw la plak nama melayu dia cali..heheh

[z@ck] said...

lala..
sudah beransur pulih yang..

luth textile..
oh noo...ishik ishik ishik.. =(

oranglidi said...

alamak. kena gigit tebuan ke? hahaha

Monkey D Luffy said...

ko ada check ker katil ko

mana tau ada hama

neesa_jun said...

serius????

[z@ck] said...

oranglidi...
klu kna gigit tebuan..xde nya rupa begini..huhuhu..

monkeydluffy..
bley jd gak tu...

neesa_jun..
serius..ni bukan main2..

Redbloodsnow said...

hahahaha...love bite ko katanya zack..saspen zie kejap taw :D

DeVoTeD LiLy said...

haha..
aku kne kt dada lg weyh..
aihh..
geram aku..
ske2 ke charlie nk teroka dada aku..
aihhh..

Ikhwan said...
This comment has been removed by the author.
Ikhwan said...

Pic leher seorang wanita?
Aurat ke?
Apa bezanya dengan

http://zacksygfaiz.blogspot.com/2009/09/ayat-cover.html

Maaf jika teguran mengguriskan hati sesiapa

Ikhwan said...

Moral of the story: Akhlak diri kena jaga. Kau pun dah besar, dah tahu mana satu yang haroomm dan halal. Lu pikir la sendiri.
truly madly deeply : [z@ck] at 3:26 PM 20 comments

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger