Online users

Follower

Sunday, October 4, 2009

Blogger's day out

Semalam, blogger's day out. Walaupun hanya tiga orang, tapi keriuhan yang dirasa macam sepuluh orang. Sorang yang kuat gelak, sorang lagi kuat menyakat dan sorang lagi bawa kereta laju nak mampus. Cukup haruk pikuk. Sesi mempertemukan dua orang insan yang sebelum ni just komen-komen kat facebook saja iaitu Kema dan Luth berjalan lancar. Walaupun pada awalnya, mereka seolah-olah malu-malu kucing, tapi selepas 30 minit duduk dalam kereta, masing-masing dah buka mulut dan boleh melawak kasaq.

Kami bergerak ke Pantai Merdeka dengan hasrat nak pekena cendol. Scenery kat sana pada waktu petang sangat cantik dengan dipenuhi ramai orang yang datang dengan family,couple, mat rempit, blogger macam kami, dan banyak lagi jenis orang kat situ.Ku sangka panas hingga ke petang, rupanya hujan di tengah hari. Hujan la weyh! Macam mana nak pekena cendol.Huhuhu. Pulang dengan hati yang hampa.

Pergi TESCO yang baru buka dekat Tol SP Selatan. Sekali tak buka lagi daa..Muka dah excited nak masuk for the first time sebab ada A&W. Jangan tak percaya ok. Memang ada A&W (SP tak lekeh sangat la u..still got fast food to eat.Orait meh)

Last-last pekena Hussain nasi kandar dekat Khir Johari school. Kejadah bila masa pula aku minat makan nasi kandar ni pun aku tak tahu. Tapi, boleh tahan la ayam tandoori kat kedai tu. Customer pun ramai. Membuktikan kedai tu sedap la.After makan-makan, terus Luth hantar balik maktab. Ada assignment nak kena siapkan. Kalau tak, dah lama overnight kat Penang, tengok cerita Momok. Betul tak Luth? Hahahaha.

Credit to Luth (Cedok dari FB dia.) Terima kasih sebab bawa dua cikgu terlampau ni jalan-jalan.

p/s: Nanti kalau beli kereta, nak pasang holler la.Baru gempak sikit. Hahaha.

18 comments:

adawiah.zaini said...

daku ditinggalkan. sob3

ekyndelisya said...

jerawat?
hang ka haritu yang cakap pasai jerawat kat page aku?

=.=''

joegrimjow said...

nak juin nanti...

entah bile la..

oranglidi said...

kema geng lu kn?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cinta pantai merdeka..dah dekat sngat la tue nan umah kak....

suezensuzanna said...

wah..bestnyer..ader blogger day out lagi:)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...mesti riuh gler...

sI tEDI said...

happening lah tu!!!

luthtextile said...

adeh, cek malu dowh.. apa daa... hihi.. kari kambeng yang sedap, i like.. tq sbb sudi kua jalan2.. nanti kita pg buat kecoh kat penang pulak eh!

[z@ck] said...

adawiah zaini..
memula mmg nak ajak ang..tp takut ang bz plak..2 yg x ajak tu..xpa2..lain kali kami kuar..kami ajak sekali ang.. =)

ekyndelisya..
ya kot..ak pn dah lupa..hahaha

joegrimjow..
huih..boleh2..x jadi masalah..nnt u blik dr UK, kita jumpa naa

[z@ck] said...

oranglidi..
ya ya..geng gua..se coursemate la bro...

purplelicious love..
hehehe..umah akk kat area baling kan..

suezensuzana..
hehehe..mari join..

ikhwan_x3magic said...

luth p pantai merdeka tak ajak aku pn.....

[z@ck] said...

soft touch hanim..
=)

si tedi..
hoooiiiihh..mesti..hahaha

luth textile..
hehehe..boleh je..asal ad org mau blanja makan, orait saja..hahhaaa

[z@ck] said...

ikhwan_x3magic..
hehehe..pegi marah dia.. =P

Fatt Chin Choy said...

bestnyer jumpa2 blogger ni
lain kali ajak aku... err.. aku x berani

[z@ck] said...

fatt chin choy..
ko kna dtg la klu ak jmpt..jgn nak segan2 plak.. =)

♥chentaMAYA™ said...

nak join sammmeee~
ahaha~

[z@ck] said...

chentamaya...
jom...klu trun kedah..gtau ek

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger