Online users

Follower

Tuesday, October 27, 2009

Kena L.U.L.U.S

Sejak aku kecoh pasal penulis yang tulisannya indah dan comel tu, ramai yang tanya url si penulis ni. Mana boleh bagitau. Actually, bukan blog dia je aku suka baca. Tapi, ada beberapa lagi yang aku suka baca. Baik aku jangan bagi tau. Kot nanti ada yang kecil hati pula bila aku tak list out blog dia sebagai all time favourite.Hehehe.

Oh.By the way, penempatan di NZ dah pun keluar. Aku dapat Te Kotahinga.Bersyukur jelah even tu bukan pilihan aku. Tak kisahlah kena campak dekat mana pun, asalkan tak duduk dalam pending list.Dalam banyak-banyak hall, Te Kotahinga la paling ramai student IPSAH. 16 orang! Aku tak tahu macam mana Jonathan sort out kitorang. Yang pasti, rumah aku dekat dengan Kelburn Campus. Weehuuu...5 minit je. Boleh bangun lewat la tiap-tiap hari.

Don't get too excited. Kena lulus dulu final ni, baru boleh fly! Ingat tu.

Kena L.U.L.U.S

9 comments:

oranglidi said...

insyaallah lu boleh!

wa doakan. hehe.

sI tEDI said...

caiyokk zack!! semoga impian terlaksana..

[z@ck] said...

orang lidi..
ingat daku dalam doamu ok..=)

si tedi..
thanks syg..moga2 smpi la aku kebumi NZ tu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck..akak doakan yang terbaik tuk zack..

adawiah.zaini said...

goodluck! takutnya..isk3

p/s. thanks johny for placing me far from others. huhuhu.

Fatt Chin Choy said...

jeles plak aku korang fly2 ni

[z@ck] said...

Purplelicious..
thanks akak..syg akak! muah! hehehe

adawiah.zaini.
johny ang pggil dia? ahaha..skandal online ek.. =P

fatt chin choy..
dgn air asia..now everyone can fly..*wink*

Softtouch [Hanim] said...

gud luck zack...nnti update dari sana yer..

bongo bong said...

tahniah, bukan senang nak dapat merasa hidup kat tempat orang...gunalah dengan sebaiknya...saya tumpang happy

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger