Online users

Follower

Wednesday, October 14, 2009

Rasa macam syooorgaaa

Currently at home and having a great time here. Aku ponteng kelas esok. Hehehe. First time buat kerja jahat macam ni.Ceh. Bajet mulia sangat la kan.Mr Tan dah warning awal-awal, "you know the risk if the HEP caught you ponteng kelas". Dengan tegarnya aku ponteng juga. Kalau nama kena panggil lepas ni, pandai-pandai la cover. Lagipun register book dorang dah ambil. So, kedatangan memang dah tak diambil kira.

Rasa macam syooorgaaa bila balik rumah. Oh. Aku balik rumah Mak Su, tak balik Titi Gajah sebab tok nak datang sini esok. Mak Su awal-awal lagi pesan bawa baju renang kalau nak mandi pool. Dah lama tak terjun kolam since hari aku hampir lemas kat Lata Bayu tu, terus jadi fobia nak turun dalam air. Tak kira la dalam ke cetek. Still gayat. Eh.Bukan gayat. Seriauuu..

Just now received a call from Giny. Still ada dua lagi baki treatment dekat Reeskin.Dorang ni time promo baru nak call aku suruh datang. Ha. Biasa la. Nak cari makan time ni lah. Cucuk-cucuk customer beli produk dorang. Kalau bagi diskaun 70% aku beli. Takat 30%, ciput sangat. Dahlah satu botol milk cleanser tu mahal. Cost me about RM 1++. Huhuhu. Bankrupt akak. So, esok pergi buat treatment lagi. Kalau tak cantik macam Maya Karin, siap kau Giny!

p/s : Bersiap fizikal dan mental untuk menghadapi treatment esok. Gerenti menangis lagi time dia picit white head dan jerawat yang baru tumbuh. Wuwuwuwu.

9 comments:

sI tEDI said...

selamat pulang kerumah mak su bertemu tok tercinta...

wah! jaga kulit.. :P

ALiE said...

selalu buat otai macam tu masa ppismp kat lipis..

bila pindah kuala besut,tetiba baik
hahahaha~

berdebar2 wat kerja gitu tp best giler.

:)

ZARA 札拉 said...

Uit~

mari bagi nombor Mr Tan pada daku~

i.Z.z.A.t.Y said...

wow.baju renang u!bikini la tuh!hahhaha

suezensuzanna said...

arghh jelesnyer!!!

Att Ashburn said...

same la kite zack huhu..x kisah sgt psl HEP.. xsggp lukakan hati mr tan je wawa..poyo...ntah bape org je la dtg

[z@ck] said...

si tedi...
kulit tak cantik..terpaksa la jaga..huu..

Alie..
xpe..skali skala bt..bukan selalu nk ponteng2 klas..hahaha..

Zara..
hahaha..sy pn xda number dia..cm ne nak bg you..

[z@ck] said...

i.z.z.a.t.y..
hahaha..nak kena parang dgn tok ak kalu pakai bikini..hahaha..

suezensuzanna..
jeles sbb pe? hehehe

att ashburn..
hahaha..zack ponteng sbb att ponteng la..peer influence..hahaha

Neutral Daily said...

Salam,

Artikel yang menarik..
Jika tak keberatan layari Neutral Daily sekarang dan linkkan blog kami di blog anda.
Terima Kasih..

"Informasi Neutral Tanpa Kepentingan"
http://neutraldaily.blogspot.com/

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger