Online users

Follower

Saturday, November 7, 2009

Aku bukan memilih

Selamat pagi semua.Semalam doze off awal gila.Maybe sebab badan penat sangat sampai tengok skrin laptop pun boleh terlelap.Kronik kan (gagah juga nak berblogging even tahu mata dah tak mampu nak buka!)

Mood masih swing swing lagi memikirkan nak pergi BTN Isnin ni, nak kena cari long sleeve putih, baju kurung putih dan banyak lagi lah. Kod pakaian untuk BTN ni kena ikut betul-betul. Dengar kata dorang strict.Yelah..nak brainwash kitorang cukup-cukup before fly.Rasa malas nak mam.. nak pergi BTN.Banyak LDK saja.

To my sayang..I'm happy for you.Jangan buang contact list dia ok.Masih ada harapan.Yes. You should feel sorry for him yet happy too.. =)

Pasal bakal mak mertua semalam tu, aku main-main saja. Dia mana ada anak lelaki yang nak di kenen-kenenkan kat aku.Tsk.Tengok makin ramai kawan aku tukar status "In relationship" dekat facebook.Yeah.Happy for all of them.Aku bukan memilih tetapi berhati-hati dalam mencari yang sesuai. Tak mahu setakat main-main saja. Nak yang betul sayang dan faham aku.Muka tak cantik mana boleh memilih sangat. Tak kena gaya.

Ok.Lapaq.Nak p makan.Buhbye!

24 comments:

s h a r v i na said...

eh, not only you
but few of my frens too..
lately mcm ramai je yg fall in love
and some of them nak kawen!
now mmg musim org bercinta and kawen2 kot..
ahaha..

relax je la zack!
i pun single je..ehe...

Useriez said...

a'ah, musim falling in love skrg..

[z@ck] said...

sharvina..
ha'ah betul..musim bunga-bunga cinta bercambah kot..heheheh

useriez..
semua pakat duk jiwang2 kt fb..sayang situ, sayang sana.. =P

Pais Chaos said...

blanja kfg satu!!!

░♥si lampu neon♥░ said...

betul weh jagn terburu2...

oranglidi said...

rilek2.

orkedanza said...

gud 4 u utk berhati-hati dalam mencari yang sesuai..kite bukan nak becinta mcm stok pkai buang je kan. so mmg la kena pilih pilih sket. klu bley biarlah yg beragama supaya dapat bimbing kita...then yg sekufu. sekufu 4 me means bukan langit dengan bumi. rsnye sme tgk nur kasih kan. tgk ape jd kat aidil n wife die bila sorg org biasa2 n sorg kaya. dua2 xdpt nak biasakan diri. bnyk lg la klu nak cter...kang jadi 1 entri plak kang ble i bebel panjang2 kat cnie :p

sorry zack bebel2 kat tempat u ;)

joegrimjow said...

benda ni da normal
huhu
bnk org pon da bese
huhu

AzuanBudakPandai said...

dah tak sabr nampak hahha

yong said...

btn,tade nk brainwash ngat pon.telelap ada lah masa taklimat.haha.apapon,slamat!

[z@ck] said...

Pais Chaos..
kfg ke kfc?
aaahh..xda2..ko yg kna blanja ak..

si lampu neon..
yup..slow and steady..

orang lidi..
pesal komen ko makin pendek ni..?

[z@ck] said...

orkedanza..
yup..of course tgok..kesian plak kat aidil..sarah plak x habis2 nk porak peranda umah tngga org..hish

joegrimjow..
ak xbese..ahahah

azuanbudakpandai..
ahahah..mana ada..

yong..
ye ke? orait la kalau besa je..hihihi

sI tEDI said...

tuko je status tu.. org bukan tau pun dan ada ke lom.. ekekekke

::cik kikiLaLa:: said...

hi zack..hihi saya sgt suka dua ayat last entry kamu itu,,,seolah2 terkena btg idung ku saje..hihi..nway..enjoy BTN..i noe its pretty boring..redah je la..k..=)

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

wei...makan jom syg~

Fatt Chin Choy said...

jangan kerana org lain bercinta ko nak bercinta gak...

[z@ck] said...

si tedi..
konfirm juga la dorang akan tnya lepas tu..mati aku nk mereka cerita dgn sapa aku bercinta..
ahahaha

cikkikilala..
ahahah..yg mana ek?
"muka tak cantik mana boleh memilih sangat.tak kena gaya" 2 ke?

Lord Zara..
jom!

Fatt Chin Choy..
choooiii..mana ada..ahaha..sronok tgok org kapel2 ni..tmpang syiok

i.Z.z.A.t.Y said...

haha.gudluk btn babe!!!bes2.xla strict sgt.dun wory
:)

DilOt said...

kalu dilot musim org kawen..adeiii..tension pn ade

DoDu@HaHA said...

BTN best woo...

especially time mandi...

haahahahaha..

'AQILAH said...

perempuan kene memilih..heee..jangan terlalu memilih...nnti tak jumpe

[z@ck] said...

i.z.z.a.t.y..
really? bagus la klu mcm tu..lgsg x dpt gmbran BTN macam mana..sbb x pernah pergi b4 dis.

dilot..
ahahha..musim kawen is time cuti..

Dodu@haha..
ak tau! mandi berjemaah kan?? kenala cari kain batik macam ni..

Aqilah..
betul.. =)

Att Ashburn said...

zack..pas gi btn, x rase pun diorang strict kan hehe

[z@ck] said...

att..
ha'ah..totally dah berubah persepsi zack on BTN

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger