Online users

Follower

Sunday, November 8, 2009

Si penggemar kucing.

I'm not a cat lover but this two kittens really make my day. Entry ni khas untuk Tedi. Si penggemar kucing. Rak kasut bilik aku ni memang jadi hotspot untuk semua kucing bertenggek. Aku pun tak faham kenapa dorang suka sangat tidur atas kasut yang ada terselit skin socks kat dalam tu.Ha. Itu bermakna kaki aku tak busuk dan mereka suka bau kaki ku.Ahahaha.Tengok saja kucing 'albino' di atas.Elok je parking body dia dalam kasutku.Sejuk gamaknya.Tali kasut tu dah macam colar dia dah.So cute.

Dah mula high dah. Sorok muka dalam kasut pulak. Time ni dia tengah sedap tidur.Kitorang gelak terbahak-bahak pun dia buat dono je.Tidur mati.

See..cute kan?? Ehehe. Agaknya yang 'albino' tu tak boleh tidur dalam cerah kot. That's why berusaha serodok mata dalam kasut tu juga.Yang lagi sekor ni, aktif. Suka gigit leher 'albino'.

Ouh.Sayang sama kamu kucing!

p/s: Aku tak suka kucing time dia berak. Sangat geli. Tak reti nak handle kucing yang suka berak merata ni. Mak kucing aku tak berapa suka sebab dia dah tak comel.Suka yang kecik-kecik macam 2 ekor ni. Bhahaha.

22 comments:

sI tEDI said...

wah!! pagi2 buta aku dah komen...

ekekekkeke..
mana datangnya kucing2 ni..
stray ke?
aduhai.. comel2 lak tu.. bulu cantik jek..

dia mmg saja nak goda ko supaya bagi dia makan... dia nak bgtau.. dia jaga kasut korang dr di curi..

ekekekekkeke...

RoSe_ViOleTE said...

alahai...comel nye...!!
lgi2 tyme die sorok muke kat tali kasut tuh.

sy ade kcing gak kt asrama neh. panggil de shelak...haha
*promote kucing sendri plak!*
:)

Misz SeroJa said...

sgt comel..
walaupon x reti pgng kucing..
tp xdalah takut..;p

neesa_jun said...

kucing albino?..semalam pulak saya nampak kucing warna kelabbu..hampir sama ngan warna simen..dia seekor-ekor at the corner dan masa tu hujan...sayu ja tengok...hargai la kucing....

ada org kara..kalau bela kucing..pahala bertambah..to make sense..Allah yang bagi rezeki..maybe rezeki bertambah sebab menyayangi makhluk tuhan...kan?..hehe..

arque said...

kecik2 macam comel.bile dah besar menyemak je.haha. ;P

HonEyBuNNy said...

ala.....comeinya cat2 neh.......suka tgk telatr anak2 kucg..huuhu

[z@ck] said...

si tedi..
ye ke? ko biar btol..kasut aku saiz gajah..xda sapa yg nak curi..ahahah..

rose_violete..
alahai..glamour nye nama kucing you..ahaha..kucing ni dorg pggil bobo if x slp..

misz seroja..
senang je nak pgg kucing..macam pgg baby.. =P

[z@ck] said...

neesa_jun..
yup..betul..aku pggil dia albino sebb bulu dia colour lain drpd yg lain..comel.

arque..
ak setuju dgn ko.wahahaha..

HoneyBunny..
tak tengok lagi time dorang main sama2..lagi comel..

Lala said...

ohh...sgt comel...kucing kat maktab lala pon suke bebenor bertenggek ats rak kasut bilik lala....huhuhuhu

POSH76 said...

i pun suka cat gak....comellah kittens tu..hehe

LORD ZARA 札拉 said...

hehee~

aku kalau dgn kucen memang penakut~

huhuhu~

AzuanBudakPandai said...

serodok tu ape..

[z@ck] said...

lala..
agaknya mmg habitat dorg dekat situ kot..ahahaha.

Posh76..
bley geng dgn tedi..hehehe

Lord Zara..
lorh..biaq btoi ko takut ngn kucing..

azuanbudakpandai..
serodok tu macam sumbat la..apa ni bro..5 thun dekat kulim..ahahah

Dj Luth Desa FM said...

albino ke mcm tu zafirah?
:-S

Pais Chaos said...

ala kucing aku lagi kiut la..haha

PinQib said...

I suka gila kalau bab2 kucen
comey satu hal,
jinak lak satu hal.
x pnah kena cakar lgi..
tp napa2 kucing2 kat mesia jarang nampk kiut cm dalam pic2.. hahahaha.. saja tanya.. :P

Fatt Chin Choy said...

bau2 masam memang kucing suka
kekeke

[z@ck] said...

Dj Luth Desa FM..
albino la..nama je la..bukan fizikal..

Pais Chaos..
mana kucing ko?

PinQib..
ahaa..ni satu dalam seribu je..hehehe..

Fatt Chin Choy..
chooiii.. =X

Redbloodsnow said...

eeeeeeeeeeeeeeeee cutenyerrrrrrrrrrrrrrr. yg sekor tuh siap masokkan muke dlm kasut. kang x pasal² die pengsan cium bau kasut tuh kang..hahahaha

comey giler lah zack wehhh. geram aku ah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahhaahah yang last tue yang xleh blah tue...hahaha siap lindung mata dari pancaran cahaya..
ohh akak pun bukan penggemar kucing

DilOt said...

comel nye zack..anak kucing..hehe..geram..dilot dhla suke kucing..lagi tgk kucing2 comel..

oranglidi said...

wahh

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger