Online users

Follower

Saturday, December 12, 2009

Al-Fatihah

Takziah kepada ahli keluarga Mohd Ariff bin Abd. Kadir yang terlibat dalam kemalangan yang meragut nyawanya di Kangar, tengahari semalam. Semoga roh mereka dicucuri rahmat.

Untuk berita penuh, sila klik sini.

Abang Ariff ini merupakan senior aku di MRSM Langkawi dulu. Aku tak rapat sangat, tapi boleh kenal dia sebab dia adalah Presiden BWP pada ketika itu. Kira bukan calang-calang orang jugalah. Kematian beliau memang sangat mengejutkan ditambah pula dia baru saja pulang dari melafaz akad nikah di Alor Setar.Tak sampai 3 jam menikah, Abang Ariff accident dan mati di tempat kejadian akibat cedera parah. Ibu, ayah dan rakannya juga turut terkorban.

Moga isteri Abang Ariff tabah dan kuat menghadapi dugaan yang menimpa.

Aku masih lagi terkejut dengan berita ini. Terlalu tragik.

20 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang sedey sangat kan...dalam sekelip mata jerk..kehilangan insan tersayang..dah la baru lepas akad nikah..inai kat tangan masih merah lagi..semoga rohnya dicucuri rahmat..amin..dan semoga isteri dia tabah la menghadapi semua dugaan... :(

ツ ZatiL e-OneNiey said...

salam..
bru je kawen dh ilang suami..
uhukkk..
smoge roh yg meninggal d'cucuri rahmat dan d tempatkn di kalangan org2 beriman..aminnnn~~~
al-fatihah :(

░♥si lampu neon♥░ said...

semoga perkara begini tak menimpa kita.

Hanida Lavida said...

speechless.. :'(

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

uish..
memang sedih kalo ilang husband dalam sekelip mata.
oh my god.
tak dapat bayangkan..

Cik Dila said...

baru je pas baca skaba pasal dia td..innalillah..memang tragik.

princess hearty said...

takziah utk keluarga arwahyarham..
tak blh imagine klu kejadian ni menimpa diri...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.al-fatihah T_T

izzahfarhana said...

baru ja lpas bc kat lebri.tragis.dia tulis depa knai kat mrsm beseri.al fatihan buat mangsa

~ceRRy beRRy~ said...

ya betul tuh..

ifa sndiri terkejut sgt2 ble dgr berita tuh smlm...

mst isteri arwah x mampu nk kata pape..

al-fatihah utk arwah...

Budak Malu818 said...

salam..
al fatihah..

Zuewairy said...

salam..

al fatihah..

seroja jingga said...

alfatihah untuk arwah..tak dapat nak baynag kan kalo ini terjadi pada kita

hans said...

sedih weih
kesian aku dkt diorang
dah sampai masa dia nak wat macam mana
al-fatihah

QisTina said...

al-fatihah utk mereka.
huhu..sedey nyer.
mcm2 cara seseorang tue bole meninggal.

HonEyBuNNy said...

sedey sgt2...al fatihah...cian si istri....

HonEyBuNNy said...

sedey sgt2...al fatihah...cian si istri....

Redbloodsnow said...

so sad arr :(
alfatihah wat arwah n takziah wat family arwah...

:: Feez_Mior :: said...

al-fatihah.. sedih.. muda lg..
tp sudah ajal. terime dengan redha..

Natalia! said...

al-fatihah, terasa sedih jugak dgn cerita ni :(

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger