Online users

Follower

Friday, December 11, 2009

Tolong!

Nak minta bantuan korang untuk bagi link blog yang ada jual crocs saiz besaq gajah dan mana-mana blogshop yang ada jual winter clothes.Tinggalkan jejak di comment atau shoutbox ye.Blog yang ada jual dress pn ok juga. Ha.Bagi je.

Susah jadi awek tinggi, kaki saiz gajah ni. Huhuhu. Dalam usaha untuk mengurangkan bajet fly ni.

16 comments:

kojah said...

http://www.rotikaya.com/gambar-awal-ashaari-scha-al-yahya-di-midvalley-megamall/

http://www.ohbulan.com/gambar-awal-ashaari-dan-scha-kantoi-di-midvalley-megamall/#comments

http://beautifulnara.com/gambar-scha-dan-awal-di-midvalley/

http://eforum3.cari.com.my/forumdisplay.php?fid=30&page=7 => yg nie dh xleh msk...dia dh block

I_Hate_Lolipop said...

tanya pada budak blog ni
http://blog.hedayat7.com/

blackskin said...

cik liyana jasmay...brapa tinggi n brapa saiz kaki?

:p

hans said...

uish
susah juga ko yer

nabil said...

tgk link kat blog ni..
bahgian iklan..
http://nabil-n-business.blogspot.com/

joegrimjow said...

winter clothes beli kat sana je
seyes jimat

orkedanza said...

kamuuuuuu!!!

i da bukak onlineshop...meh la g blog i...

www.aleiany-collection.blogspot.com
yg ni ade dress from topshop n miss slefridge n pink items.


u nak crk winter coat ke..kat umah i ade few items yg i da xnk pkai. tp skrg ni umah i kat m'sia xde sape. kena tunggu adik i blk. u size ape? klu u interested i bley let go brg2 i kat u

ble u nak fly???

meo tinggi said...

wah... tinggi sgt ke? huhuhuh .... ntahhape2... :p

Dj Epoi said...

Salam,,,,

Nih Blog untuk kasut CROC tuh

http://kasut-crocs.blogspot.com/

mamma mia! said...

zack, ini bukan jimat dwet, ni bazir dwet, dah bli online, postage lagi... huhu

sI tEDI said...

berapa tinggi ko zack!

encik big said...

http://crocscloset.blogspot.com/

Miss Hirose said...

btul kan zack..
sedey giler la bce bite ni..
ya allah jauhi la kite sume kan..
takziah tuk keluarga n istri arwah..
semoga rohnya dicucuri rahmat..

Hannanika Chan said...

crocs tgh warehouse sale until 70% discount hari esok last. the mines shopping mall. tingkat 3. jauhhh kan?

ini blog wirdah said...

firah!

kite serupe la dik..
akak pun nk carik kasut mmg susah.
kaki besar mcm saiz laki.hahah.
tinggi kite pon lebeyh kurang kan dik.but,akak tinggi sikit dr kamoo..huuhu ^.^

att said...

haha kema pun giat bagi nasihat

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger