Online users

Follower

Friday, December 11, 2009

Ikat tie

Kaum lelaki patut tahu macam mana nak ikat tie sendiri. Kalau tak, jadi macam ni lah. Bang Cik ada test UKKM pagi ini dan wajib untuk pakai baju seragam sekolah. Sebelum ni, kawan sekolah dia yang tolong ikatkan tie. Sekarang, dia minta tolong aku pula untuk ikat.

Jawabnya sampai esok pagi tak siap. Aku tak reti ikat-ikat tie ni. Bukan bidang aku la. Dan sewajarnya kaum lelaki diluar sana harus dan wajib tahu macam mana nak ikat tie ye. Jangan nak harap kat bini kau pula nak tolong perosah tie kau tiap-tiap pagi macam dalam tv tu.

Ok. Aku nak cari calon suami yang pandai ikat tie.Bhahaha.

23 comments:

fathiahRAIHANA said...

heheee
mama cite ana kecik2 dlu pulun
nak try tie abah lepas 1st time tgok abah pky kmeja penuh nk masuk mhkmah :)

sI tEDI said...

aduhai.. abesh tu sapa yg tolong ikatkan tie untuk dia..
meh aku tolong..

silap2 lus apun lom tentu siap sbb aku pun tau ikat tie..
ekekekekek

princess hearty said...

hahaha... dlu skolah rendah pakai tie yg mmg dh ada getah tu....
tu yg sampai skg tak reti nk ikat tie..
weyh, gurl pndai ikat tie, blh jd isteri mithali tau.
so blaja2 la ikat tie naa....

♥miszluna™ said...

aku br x on9 bpe hari..
byk gile entry br ko eh..

gile cpt betul

:)

aku pon x reti ikat tie..
dlu ms skola reti la..

:)

haa..
cr cpt laki yg reti ikat tie :)

DuRiAn rUnTuH said...

semart la..tergoda ai tgk entri sebelum ni ade gambar die..haha..comel hbis tgk budak2 semart gini kuar pekan kan

ekyndelisya said...

weh bongek.
ikat tie tak termasuk dalam
ciri2 lelaki idaman kita lah!

T_T

bunuh kau!

[z@ck] said...

fathiahRAIHANA...
ahahah..konon nk pergi pejabat la kan..hihi

si tedi..
tadak sapa pn...dia masuk dwan exam x pakai tie..ahahah

princess hearty..
tu la pasal..nak kena blaja ni..

miszluna..
ye ke..ak pn bz gak..ni br lapang sikit nk komen2 blog org

DurianRuntuh..
dorg single lagi..ahaha

ekyndelisya..
ahahaha..penting la weyh..!

Lady Fyza ;) said...

haha, ikat tie sng je ;D

ti sis bole blaja ngan sye ;P hehe

eQbalzack said...

abg eq pandaiiii ikat tie...kat umah ni je dah ada dekat 100 tie...hehe

hans said...

aku pun sama weih
sampai skrg tak reti
dulu reti skejap
pastu lupa balik
aku xsuka pakai tie
xselesa

kojah said...

http://www.ridzuanrichie.com/2009/12/10/scha-alyah-dan-awal-ashaari-kantoi-dating.html

pas ko baca, ko delete eyh...nie salah satu blog...

~ceRRy beRRy~ said...

hehehe...

sama la..

ifa pn x reti ikat tie!

belit jek! =P

Noorlaila Mohamed Nor said...

pompuan pun perlu terer
so pagi2 boleh romantik2 ikat tie sebelum pi keja
heh nasib baik bakal laki aku xyah pakai tie pi keja
so xyah blaja ikat
haha

Cik Dila said...

bg je tie y ada zip macam budak2 sekolah pakai tu..kan senang..hehe

adik ko pon satu..tu pon tapandai..hehe..kim salam sket eh.

Judiene said...

ko nak laki yg reti ikat tie??
aku expert gler bab2 mengikat neh
sampai kawan aku pn ada yg suh ikat tali kasut dia
erkk, tu cam buli la plak
ahahahaha!

I_Hate_Lolipop said...

abg cik ni single ke?

HonEyBuNNy said...

ngeh3...ila pn xreti gk..hahhaha..ikat tie tudg reti la..uhuhu

mamma mia! said...

percaya tak aku reti ikat tie? siyes neh.. aku bljr mse fom 5 dulu

Abcdeftyyhahh^^ said...

salam,

wowww nice page. pink!! i loike~

ehem, suami xpndai ikat tie, kte ikatkan. br switt ;p

Hidup Berani Untuk Gagal said...

Salam zafirah (^_^) jom join contest kt blog saya, hadiah lebih RM3750 menanti anda..

Hidup Berani Untuk Gagal

Miss Hirose said...

hikhikhik..
tp kan msti romantikan kalo
kite ikatkan tie husband kite..ngeeeeee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasib baik laki akak..pandai ikat tie..klu dia soh akak..memang aku belit jerk tie tue kat tengkok jerk..hhahahahaha..fail bab2 nak ikat tie nie..

MohdTaufiq said...

carilah abg jg lembu atau abg ikat tali sauh kapal, mesti padai ikat tali tie, hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger