Online users

Follower

Saturday, December 12, 2009

Black & White Photo Contest


Aku dah cakap dah. Bab join contest simple-simple ni bak kat aku. Terjumpa satu contest dari blog Ezzan Yusop dan terasa ingin mencuba. Nama contest ini ialah Black & White Photo Contest di mana korang kena post satu gambar individu korang berwarna hitam putih. Mudah saja kan.

So, ini gambar yang aku pertaruhkan untuk contest ini. Diambil sekitar 2008 di Taman Tasik Taiping. Ini namanya jakun tak pernah jumpa bola golf besaq tu pasai jadi lagu tu.

Korang tak boleh plagiat gambar orang dan claim gambar tu gambar korang tau. Kalau tak disqualified. Ceh. Macam aku pula yang buat contest. Untuk keterangan lanjut, sila klik sini.

Tarikh tutup contest : 31 Disember 2009.

Cepat godek-godek gambar cun, touch up sana sini dan hantar!

15 comments:

joegrimjow said...

kerajinan kamu masuk contest harus dipuji!

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

chumelnya gambar dengan bebola itew...baru nampak kamu tinggi ghupenye....

~ceRRy beRRy~ said...

mak aiii...

besarnye bola golf!

Noorlaila Mohamed Nor said...

cun2 la gmbr peserta semuaaa
mls nk join camni

oranglidi said...

cari yang ade pakai spek itam. baru nampak old school

Aku Orang Biasa said...

lawa gmbr ni.comey2.der potensi utk menang.!

cayala!

[z@ck] said...

joegrimjow..
ni la namanya mengisi masa lapang..ahaha..

Firdhaikal..
x ley lawan kamu lagi..depan KLCC tu!

cerry berry..
klu bley makan, cukup untuk sebulan punya bekalan makanan..ahahah...

noorlaila...
mana ada cun..ahahah..meh join meh

oranglidi..
sygnya ak tadak spek itam..wuuuu

orang biasa..
tocei2..

~@k1 is @utuMn!~ said...

cm bes je zak...
ak nk join gak la...
sng kn??
hahhahaha

LORD ZARA 札拉 said...

pergh~
cam syiok gilaks ni~

sI tEDI said...

besar lagi aku dr bola golf tu..

la la la

sila peluk aku!!

Hanida Lavida said...

besaq bola golf tu. hehe
good luck oke ;)

Zarpeno said...

timakaseh

syafawani said...

nak joinn..hehe..neway zack ada chance nak menang nih!! chaiyokk!

kojah said...

haha jgn plagiat tue yg pnting dowhh...

Redbloodsnow said...

love that pic. hope u can make it dear...


:)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger