Online users

Follower

Sunday, December 13, 2009

Demimu Genting

Amboi mak cik. Gigih sungguh gunting paper tu. Ini semua gara-gara nak dapatkan tiket ke Genting secara percuma la. Secara totalnya untuk seminggu ini, aku menjadi manusia yang bangun awal dan berbau wangi. Tidak seperti minggu-minggu yang lain dimana timing aku mandi adalah sekitar 12 tengahari dan sudah pasti ketiak pun dah bau tengik by the time pukul 11.59 pagi kan.

Aku bukanlah pelanggan tetap Berita Harian.Nak tak nak, demimu Genting, aku sanggup korbankan waktu lena ku dan duit ku semata-mata nak membeli paper ini. Dalam masa yang sama, dapat juga aku tahu pasal perkembangan semasa.Tak adalah macam katak dalam tempurung sangat.

Dah. Bye-bye dari insan tinggi untuk semua. Pagi esok mahu redeem tiket.Oyeh! Harap-harap kaunter pejabat NSTP tak sesak macam di ibu kota. Kasilah chance untuk adik manis ni dapat tiket dulu ye.

p/s :Jangan tanya kenapa aku pakai macam mak cik besiang ikan. Kepala haruslah cover noks. Lengan tak sempat nak cover.Ahaha.

26 comments:

Aku Orang Biasa said...

seyes hengtkn saper tadik ( hehe, jgn mrh ).cm ner kak firah ttp hot ma wolopon cm mak cik nk besiang ikan.;p.

pesanan terakhir, usaha tgg kejayaan.best tue kalo dpt p genting.;p

Judiene said...

ha'ah la, aku ingt ko nak citer psl jiran sebelah umah ko
rupenye tu dah mmg ko
ops, jgn mara, nnt cpt tue! =P

aku suka dgn cara ko neh, gigih nakkan sesuatu
bagus3!
sampai sggup beli paper BH semata-mata nk tiket
hahahaha!

tirah watif said...

ahahaha
haiyoo demi genting sanggop tuh
xD

Noorlaila Mohamed Nor said...

haha macik besiang ikan
eh ok je tu
semoga berjaya mendapatkan tiket

adawiah.zaini said...

cari nstp smpai jumpa taw!!! :)

hans said...

hahahah
minta tiket lebih
aku nak pegi juga
haha

ekyndelisya said...

apsal tak bawak aku????!!!

PUTUS KAWAN!

haha!

Mr.Clive said...

blog awak kemas jer kan...suka tengok...hoho... :D

Zarpeno said...

konfom pakai boxer ni,siapkaver dgn slimut.haha

Zuewairy said...

dapat tiket nak ikot gak~ ;)

joegrimjow said...

kawan pernah kumpul semua ni
pastu yg enjoy
sape lagi klu bukan ...
haha

MieZa said...

semangat nye makcik...
goodluck k.,..hehe

.hudaluna™ said...

makcik besiang ikan dpt tiket tu nnt enjoy la puas2 no =)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tukar jangan xtukar..akak dah tukar tuk first week punya..nie dalam proses nak tukar tuk second week..nanti kita g genting sama2 k...yahoooooooooo genting tunggu aku...

oranglidi said...

org ajak gathering x nak!! hehe.

smuga menang!

Putra Al-Maliki said...

gi ber"dua" ke dengan family.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

azra said...

ajin tol...
ahahahaha

[z@ck] said...

Aku Orang Biasa..
sorry la fatin..tadak duit kecik nak kasi..ahahah..

Judiene..
pegang pada motto skolah rendah aku..usaha tangga kejayaan..ahaha

tirah watif..
mestiiiii...=P

noorlaila mohamed noor..
trimas! dah dapat dah! oyeh!

[z@ck] said...

adawiah..
orait2..kancut..hehehe

hans..
1 tiket kosong..nak?

ekyndelisya..
ang sibuk nak berjalan p indon la kemboja la..ahahah

Mr. Clive..
ooh..terima kasih.. =)

[z@ck] said...

Zarpeno..
chooiii..xmain la boxer..hot pants terus la..ahahah

Zuewairy..
boleh klu nk ikut..tp smpi gate taman tema je lah..ahahah

joegrimjow..
ahahaha..tumpang2 bawa bahagia joe..

mieza..
ceh..macam nak g amik exam plak wish gud luck..ehehehe

[z@ck] said...

hudaluna..
oraitt babeh!

Purplelicious..
ha..boleh gak tu..kita jmpa kat sana naa..

oranglidi..
bila ko ajak gathering weyh..tataw pn..huhuhu

Putra Al Maliki..
xda makna nya berdua..ahahaha..

azra..
mustiii

Redbloodsnow said...

gunting yang...guntinggg. jgn x gunting taw. chaiyokkk chaiyokk...hehe

oranglidi said...

aik? ye ke? dah lame laa.

MohdTaufiq said...

pakai duit sendiri jelah, kumpul sikit² lama² cukup lah ... hehe

Lady Fyza ;) said...

hehe, smangat kak firah ea :)

btw, gudluck oke.,

mantis said...

hahaha! x blh bla ko zack.. sama macam kema..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger