Online users

Follower

Wednesday, December 9, 2009

Holla!

Holla! Entah kenapa semenjak dua menjak ni selalu sangat guna perkataan tu. Kadang-kadang kalau singgah blog orang pun, aku akan tinggalkan perkataan holla tu. Bunyi macam seksi. Ahahaha.

Ada beberapa berita hari ini yang aku rasa macam tak masuk akal.Salah satunya jadi dekat Wellington dimana ada seorang tourist ni seludup cicak keluar dari New Zealand. Yang nonsense nya, dia sembunyi semua cicak di dalam seluar dalamnya. Hahaha. Geli geleman aku dengar. Duk terbayang cicak tu gigit-gigit sepentot kasi ada lubang-lubang. Imaginasi kotor betul!

Aku memang tak suka cicak. Sumpah tak suka. Rumah tok ni pula penuh dengan makhluk alam ni.Sangat banyak sampai tiap-tiap hari kalau kau sapu sampah, akan ada favourite spot untuk dia berak. Tiap-tiap hari sapu pun, mesti ada taik dia kat situ. Nak jentik, tapi tak berani.

Ada seorang aktres bollywood tak nak pakai baju tradisional kalau di beri offer berlakon. What the heck weyh. Patutnya benda tu lah lagi kita suka kan. Ini tidak. Dia lebih suka kalau director suruh dia pakai bikini. Minah ni gila glamour sikit. Nak kelihatan hot saja sepanjang masa dan mungkin bagi dia bila pakai terdedah, lagi hot kot. Nur Amina pun hot pe. Pakai tudung lagi.

Ok. Dah. Baik stop sebelum melalut tak tentu arah. Ada kerja nak setel. Nanti aku hit blog korang ye.Promise babeh.

14 comments:

Zuewairy said...

pagi ni bersarapan dgn blog kamu..
cicak..kamu goreng..sodap.. hahahaha;)

BULLET said...

cak cak...cicak gak kene kan...ape hal nak seludup cicak? gilo orang tu...

eyriqazz said...

dulu I suka pakai perkataan...Voila...

░♥si lampu neon♥░ said...

cicak tu comel tapi entah kenapa aku benci sebab dia suke berak2!!!!!

Zarpeno said...

holla ( isk rasa seksi la ) hehe

Fatt Chin Choy said...

cicak gigit geli2 kot
geli2 sedap
haha

'AQILAH said...

ccak sejuk, pernah gelekkan cicak kecik, ingat tu getah, sekali angkat tangkan, cicak!

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

cicak?? euww.. geli sungguh!

Judiene said...

owh, rasanya actress Tamil yg tak suke pakai baju traditional India tuh. huhu. baru baca paper td.

nway, HOLAAA!!
seksi tak??
ahahahahahaha!!!

Cik Dila said...

aku benci cicak sebab pernah landing dalam meggi y aku baru nak suap..sebulan jugak la aku trauma.time tu aku f3 rasanya.

Redbloodsnow said...

hahahaha..biar betol zack si tourist tuh seludup cicak tuh. terus termagin zie camne cicak tuh dlm spendel die tuh koooo...kahkahakhkah

:D

[s][u][e][h][a][n][n] said...

sebb cicak jugakla aku jadi mangsa..abg aku bunuh cicak yang ade kat cermin n cermin tu jatuh atas muka aku...sakitttttttttttt

x suka cicak :(

Lady Fyza ;) said...

holla sis ;)

(rase seksi la dgn pkataaan holla) hehe.

yeah, cicak mmg mnggelikan, euw.

lagi2 yg suke buang najis merata rata

tu, ish, hehe.

nice post dear.

MohdTaufiq said...

rasanya holla ni mcm org hawaii, kat hawaii memang byk org sexy, kalau kat tepi pantai woo, shit men, pakai bra & sepender je, hehe ...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger