Online users

Follower

Wednesday, December 9, 2009

Pesan pak cik

Masih ingat dengan cerita ini?

Pak cik call bertanyakan pasal perkembangan hidup aku di sini. Al-maklumlah, sejak aku pindah duduk dengan tok, dia dah jarang melawat kami dekat sini. Hanya melalui call saja kami bertanya khabar.

Seperti biasa, soalan first yang akan ditanya Bila nak fly? Blergghh. Bosan nak menjawab soalan tu. Tapi, fikir dia pak cik aku saja, aku jawab juga. Bila dia dengar saja yang aku konfirm akan fly, terus dengar perubahan dekat tone suara dia. Riang gembira.Macam orang menang loteri.

Pak cik banggalah dengan Pirah. Baguihlah boleh fly.Pak cik dah tau dah memang Pirah ni boleh berjaya. So, memang konfirm la ni belajaq dekat Victoria University of Wellington nanti?

Again.

Part ni yang tak boleh blah.

Concentrate belajaq dulu. Nak bercinta tu pikiaq kemudian. Tak payah sibuk-sibuk lagi nak cari boyfriend. Nanti dah kerja nak karang surat cinta berkajang-kajang pun pak cik tak halang dah. La ni fokus belajaq dulu naa..

Tahan gelak je aku. Padahal dia tak tahu anak sedara dia ni dah banyak kali bercinta.Bhahahaha.

Ok Pak Cik. Pirah tak bercinta sampai graduate. Kalau bolehlah.Ahahaha.

22 comments:

kojah said...

hang dok oversea jgn lupe aku nooo~

Cik Dila said...

bagus la ko ada uncle y concern..ehe!
blaja rajin2 k..men mata ngn lecturer boleh..ehe

Zarpeno said...

pakcik,dia nak cari mat salleh.mat saleh tinggi katanya

NurulAmnie said...

bile nk fly?
haha kidding...

weh..jgn luper berblogging masa ang kt sana nnti ek. huhu...
jaga dri bek2.. dengo ckp pakcek ko tu. HAHAHA~

[z@ck] said...

kojah..
Ak takkan lupa aih kat ang..

Cik Dila..
bagus punya nasihat..orait babeh!

Zarpeno..
ahahha..tanak2..

NurulAmnie..
insya-allah..jiwa blogging ok

~@k1 is @utuMn!~ said...

ko kn nk bwk ak skali...
ko kp je ngn pakcik ko pe..
ckp ngn dia teman 'baek' ko nama aki ad.. dia jge ko nye la!
keh3!!

sI tEDI said...

baguslah.. ramai amek berat pasal ko!!

joegrimjow said...

hehe
baguih beno pakcik psan camtu
kim salam skitt

[z@ck] said...

aki..
ehehehe..oraitt..

si tedi..
ehehehe..ok la jugak..

joegrimjow..
horaiit..nnt ak smpikan salam ko

Solehah said...

ingat pesan pakcik tu..

DoDu@HaHA said...

bercinta senyap2 yeee...

rathiqah azmira rosli said...

HEHE.comel betul pakcik kamu.beselah orang tua.ada anak buah dapat tengok negara orang siapa tak bangga beb.

gud lak:)

QisTina said...

haha..
zack sakan bercinta.
xpelah zack.
better jadi a lover,
drpd jadi a fighter.
hehe..

mamma mia! said...

jgn pcyekan pirah pakcikkkkkkkkkkkk

imHepPie said...

mesti pakcik ko igt ko inesen x bechenta kan haha

B E L L A said...

pakcik yang comelll.hihihi. :D

Sharinginfoz said...

he he he anak sedara yang "nakal" kan...

'AQILAH said...

hehehe pakcik dah terkena tipu...lalala~~~~

[s][u][e][h][a][n][n] said...

huhuhu baguih pakcik hang...hang ingat pesan dia tau.. :)

YobSumo said...

hehe kamu ambik course apa?

bestnye balajar kat NZ. ehhh NZ kan?

pesan pakcik jgn abaikan ;P

nabil said...

bila nak fly?>??hahaha

hans said...

jadi pakcik hans kejap : bila hang nak pi fly sana nuh?
haha
weih,macam tu adiah besday aku sem depan dari new zealand lah?
yehaaaaaaaaaa
gila best

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger