Online users

Follower

Wednesday, December 30, 2009

Jom jumpa

Tak tahulah kenapa tangan aku jadi lebam teruk sangat after derma darah. Tapi seriously, bila aku tekan dekat bekas cucuk tu, masih terasa sakit. Harap lebam ni surut la nanti. Risau juga kalau tak surut.

Najib message tanya bila nak jumpa. Time dia message aku tengah syok window shopping. Aku tak reply message dia. Bila sampai saja di rumah aku terus buka laptop dan on YM. Duk tak lama lepas tu, si Kamil pula buzz tanya bila nak jumpa lagi. Ececeh. Semua pakat nak jumpa I. Ni kes aku nak fly baru ampa nak jumpa naa. Kalau tak, tak adanya nak jumpa.Pada sungguh.

Jadi, aku decide untuk spend satu hari dengan ex-schoolmate terhangat sebelum depa start new sem. Dekat FB aku dah roger Awa. Lagi ramai lagi baguih. Alang-alang buat farewell party untuk aku. Hahahaha.Hari Sabtu, siapa-siapa yang free, jom kita lepak Aneka Mall.

Hei Najib dan Kamil, ampa jangan buat pasai pulak hari Sabtu ni. Kosongkan jadual Sabtu untuk aku.Kalau tak, aku meghajuk dengan ampa.

31 comments:

syafawani said...

ish awat teruk sampai mcm tu?takot aih..p cek naa:)

[z@ck] said...

syafawani..
tuam air panas je..huhu

x-po said...

meh nak kis skit lebam tu..sure sembuh trus lebam tu..hehe

AkU said...

mcm kena gigit pelesit..ngeri~~

QisTina said...

nmpk cam teruk je zack.
better gi jumpe doktor.
serious lebam cam pas main paintball.
:P

amirulfaiz said...

Tak cukup zat besi agaknyer. Banyakkan makan bayam. Hehe.

Fatin Aliyya said...

ya allah teruknyer lebam.pi jmp doktor cpt2 kak firah.satgi melarat

munchie lovea said...

z,cam trok je tu..
bek g cek..
ne tau de pape..
huhu...

zati tarhizi said...

ni kene cucuk ke kene dera ni. ahaha.

dilot said...

ko xnak cek ke...tkut melarat nanti...sakit luar boleh tgk..tp skt dalam tak nampak zack

Nuyui said...

aku rasa mmg cmtu...mama aku pun kne cucuk byk kali...lebam cmtu gk...
skrg dah okey..
sapu la minyak gamat, kalau ad. :P

Zamz said...

mesti nurse tak terer cucuk ..sbb tu lebam hehe

esok2 okla tu

Hanida Lavida said...

teruknya???

wawa said...

teruknya tgn hng ni zack...
takut akak tengok..get well soon z@ck...

Judiene said...

uiks, cm serius je
tu pn sempat ag nk p joli naa
jumpa la doc
kot2 something wrong ka
mna hang nak taw
huhuhuhuu~~

Rara said...

npk trok la lebam tu..spu la pape bg elok balik ye..

Silverleaf said...

woishhh!!!...teroknye lebam....hmmm bek check doktor...takut kot2 jangkitan kuman ke ape ke......

sI tEDI said...

zack! x okey nanti g klinik lah..
ngeri aku tgk!

nabil said...

jumpa kat na?roger2 la..hehehe

Kamsiah said...

camner?ari ni dah ok sikit ke lebam tu...takutnya nak derma darah hehe

'AQILAH said...

tak nak derma darah

angah iza said...

teruk nye lebam kat tgn tu....
mudah mudahan cpt baik..
kamu nak fly da ke ?
ermm....cedih...blog kamu mcmne ?

AJ Nismihan said...

ops... takut la.
dah le dulu-dulu (I mean last few years) hospital-hospital kat Malaysia nih famous dengan series of doctor failure, so kalau rasa macam mudarat lagi, baik pi serang hospital dulu!
Kalau tak layan, panggil karam sing walia ker, biar diorang tuh dapat stright forward complaint kan.

[thah] said...

uih..awat trok ngat tu kak??slalu nye 2 hari da xlbam ah (kalau stu jarom..4 jarom xtau plak)sapu minyak ijau kak..bagi cpat smbuh.

[thah] said...

uih..awat trok ngat tu kak??slalu nye 2 hari da xlbam ah (kalau stu jarom..4 jarom xtau plak)sapu minyak ijau kak..bagi cpat smbuh.

~ceRRy beRRy~ said...

hehehe...

pastu kan..
soh dorang yg belanja kamo! :P

widda_me said...

wes!!!
trun KL jumpa aku weyh.....naik flight bla and dr mana?

[s][u][e][h][a][n][n] said...

lorrrr tgn ko ker tuh...awat teruk no...kalau x ok pg klinik tau..isk...isk..isk..

NeenaAnuar said...

lorr teruk nyer tangan adik... kalau tak baik nanti gie jumpa doktor taw!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ish teruknya kan..lebam tue..tapi maybe sat ja kot..nanti2 ok kot...

RP said...

Salam, actually sy tersampai blog ni dgn entry gambar lebam tu, nk tanya lebam tu mcm mane nak cepat recover? fyi baru lepas derma darah & makin lebam pulak area cucuk tu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger