Online users

Follower

Wednesday, December 30, 2009

Window shopping

Comel kan jacket di atas. Just got back from window shopping dekat Alor Star Mall. Ada datang sini sebab temankan mak dia pergi hospital. Tahu je la kan servis dekat hospital kerajaan macam mana. Lambat. Sementara tunggu mak dia siap, dia culik aku bawa pergi Tandop. Tengok-tengok jeans and shirt.Berkenan gila dengan jacket Cheetah ini.Harga dia after less tinggal RM 60 something. Lagu ni la rupanya kalau dah tak ada duit. Masuk fitting room duk gila bergambar sorang-sorang.

Yang ni pun cantik. I like. New item dari Diesel. Harga pun sedap didengar. RM 129.9o. Tak sempat nak try sebab time ni dah nak balik. Terperasan long coat ni dekat tepi cashier. Laju je snap sebab nak tunjuk dekat Bonda. Maybe yang menariknya sebab ada bulu-bulu tu kot. Lagi satu tebal dan lengan panjang. Kalaulah aku kaya.. (sambung sendiri) Kalau dapat pakai benda alah ni, boleh feeling jadi Serena van der Woodsen. Ahahaha.

Memang kena work out la paha aku ni. Dah serupa drumstick. Serius buruk gila. Tapi aku nak tayang juga gambar ini sebab first time aku try skinny jeans.Dan ternyata aku tak berapa sesuai pakai skinny sebab pinggul besaq. Burukkan diri sendiri ja kalau pakai. Kalau nak pakai, kena la eksesais bagi slim sikit paha tu. Baru cun. Ini pun tahan nafas lagu apa lagi nak bagi boleh zip. Huwa!

Wahai KPM, bila nak dapat elaun pakaian ni? Huhu. Duit claim visa and medical check up apa cerita? Bila nak masuk? Hari itu madam beria-ia cakap boleh dapat before new year. Ni new year esok lusa dah. Account bank tak ada perubahan apa-apa pun. T_T

37 comments:

Fina said...

balik kedah nanti i am soooooo gonna be at alor str malllllll @_@

Redbloodsnow said...

a'ah lah zack. sgt comel jacket pic #1 tuh. geram lak aku nk rembat..hehe. brape duit die ek?

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

salam...wah..shopping sakan nampak....heheheh....

[s][u][e][h][a][n][n] said...

kalau ada duit hihihi macam2 ko leh rembat kan laling :)

xper2 mybe bukan sekarang de rezki lbih nnt leh beli erk... :p

Zuewairy said...

fuuuuuuyoh!!!;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik la jaket tue...fit jerk nampak...sesuai sangat..

░♥si lampu neon♥░ said...

aku nak ratah drumstik tu weh

~ceRRy beRRy~ said...

baju yg 1st tuh perghh sungguh smart!

AJ Nismihan said...

ingat dulu aku pun tangkap gambar dengan baju testing. yang bestnya siap terjuih keluar lagi 'tag' harga... tag reger ke tak reger, dah selamat pun gambar tuh jadi main picture untuk friendster dan fb (suatu masa dulu...sebelum jadi anonymous)
Serius memang lawa gambar tuh. Gambar yang menipu orang! hehe

anyway, pasal drumstik tu ingat-kan aku pasal farahfauzana pulak. at least you not alone!

[z@ck] said...

Fina..
ahaha..cepat sementara stok masih ada.. =)

Redbloodsnow..
RM 60 something..x ingt..

Muhammad Arif Zaripin..
window shopping saja.. =P

[s][u][e][h][a][n][n]
ha..tau xpa..tnggu lagi..hehehe

[z@ck] said...

Zuewairy..
fuyyohh..!!

Purplelicious..
habis tahan nafas da tu..ahahaha..

si lampu neon..
bongok la kau..huhuhu..

~cerry berry~
ni yg membuak2 prasaan nak membeli ni..huhuhu

AJ Nismihan..
da jadi hobby plak kan..hehehe

Elle JmDean said...

serius stylo jeket tu zack!
nmpk ang seksi siot!!! pewiit!
ehhee

Judiene said...

kalo ko feeling jd Serena van de Woodsen, aku kalo pakai kot yg mewah gler tu feeling jd chuck bass
hahahahaa!

DoDu@HaHA said...

tgh countdown new year pon masih boleh masuk elaun juga... tunggu sajalaa..

~pendekgemukbertompok.~ said...

window shopping..best best!!

xoxo
pja

..nOj.. said...

jaket yg atas skali mmg cayala... lawo lawo

Zarpeno said...

kalau aku bukak supermarket, sapa try baju kna charge 50 sen

suraya said...

ok, sy tertarik dgn jaket tu~~
@_@

Dee said...

zack..cam akak lah ni..drumstick fara fauzana..x hengatnyer..

i.Z.z.A.t.Y said...

xpe2. kalau takde duit xya la shopping dlu. konfem la kat nz bersepah and murah2. trust me. aku pon b4 fly just bawak 1 jacket, 2 trench coat. tu je. yg lain sume beli sini.

aku pon bontot besa gak. peha pon sama. tapi slmbe je pakai skinny. ok je la kalau kau pakai. kalau xnk nampak buruk sangat, baju kasi labuh skit la. bontot kasi tutup. sure lawa :)

[z@ck] said...

Elle JMDean..
sexy??? OMG!!

Judiene..
ko pn nk gak? ok la..amik la chuck bass kat ko..ahaha

Dodu@Haha..
malam countdown mana bley masuk duit..hahaha

~pendekgemukbertompok~..
ahahaha..gini la rupanya tadak duit..

[z@ck] said...

..noj..
mmg cantik..rasa nyesal plak tak angkut td..haish

Zarpeno..
konfirm buka ari ni sok dah tutup.ahahaha.

suraya..
ehehe..g beli cepat b4 stok habis

Dee..
kita geng la akk..heheh

izzaty..
ak baru ada sweater..ingt nk cari lagi satu je kot..

sI tEDI said...

org kurus amat cantik memakainye... sob sob sob

mamma mia! said...

nice jaket! woi terasa aku yang berpeha n betis macam drumstick ni.. jgn tgok peha z, tgok betis. betis hang sesuai pki skinnies

[z@ck] said...

si tedi..
xda maknanya kurus tedi..gemuk..huhuhuu

mamma mia..
ye ke? ak geli tgok peha sndiri..
ahahaha

Redz da Tsar said...

Rajin shopping... hehe...

Beli je ape yang patut... Rasa puas hati, beli... tak payah pk apa orang nak cakap.. Wahaha...

[z@ck] said...

Redz da Tsar..
ko tolong sponsor boleh?
heheheh

rathiqah azmira rosli said...

haha.cam lak kita.amik gambo je yng mampu kat dlm fitting room.merasa gak pakai.hehe

black_mel said...

wahhh....cantik jugak..igt shopping camera tu..

ekyndelisya said...

BILA NAK DATANG SHAH ALAM NGUKS.

ohoooooooooooooiiii

ween said...

oh. jacket tu sgt cun ok! :)

[z@ck] said...

rathiqah azmira rosli..
betul tu..hehehe..

black_mel..
ehehehe..xda maknanya nak shopping camera..

ekyndelisya..
ahad ni..hehehe..

ween..
cun kn.. =)

Solehah said...

serius cantik kan..aku suka yg coat berbulu tu..isk3..

HonEyBuNNy said...

waduuuhhh...shopping lagi...ihih..sgt lah kejelsan..yeahh..esk ila blik kdh...nak g shopping gk ah..uhuh

[z@ck] said...

Solehah..
hehe..taste kita sama.. =)

HoneyBunny..
mai jgn x mai

GhOsToNe said...

uiks???

x kan la efeks seteruk nieyh drme darah??

NeenaAnuar said...

chantekkk jaket tu... I loikee it berry mucH!!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger