Online users

Follower

Monday, December 14, 2009

Market aku tinggi..time baby lah..

Sebelum flash dipasang.

Selepas flash dipasang.

Ada baby seronok kan. Tambah-tambah kalau dapat yang comel dan chubby. Setiap masa orang nak pegang dan lambung.Pergi mana-mana pun baby kita akan dapat perhatian. Ada saja yang nak main cuk cak.Kalau dapat yang hingus meleleh, tak ada siapa yang nak pegang.Tak ada siapa yang nak pandang. Dunia ini kejam.

Dulu, aku kategori comel. Kecil-kecil lagi pengasuh aku dah ikat tocang satu. Mesti lah comel kan. Hingus aku tak meleleh. Market aku tinggi. Dulu la. Time kecil. Sekarang, market jatuh merudum dah. Korang pula macam mana?

Sorry. Gambar masa aku kecil-kecil tak ada dalam simpanan aku. Tak dapat nak show off.

21 comments:

Melz said...

cehh aku ingat nie gambar kau hahaha..tertipu aku!

[z@ck] said...

ahaha..
xda maknanya aku..
=P

♥miszluna™ said...

huhu

aku pon br ingt ni ko

comel baby ni
ngee =D

HonEyBuNNy said...

mana gmbr zack nya??ihhihi

sI tEDI said...

ekekkekekeke... pandai buat memek muka!

joegrimjow said...

nak masuk contest masa kecil tu xley sbb xde gamba
kat umah ada r

Putra Al-Maliki said...

garangnya babynie.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

Zuewairy said...

dulu hingus xmeleleh..skg sah2 melelehkn??hehehe

~ceRRy beRRy~ said...

aiyoooo..
nape baby tuh masam jek..

mst zack masam kat dia! hik2..

hans said...

saham aku dari kecik2 sampai besar tinggi
pelik juga
haha

cikmemy said...

huhu.nak baby jugak!

~hye
~blogwalking

SasHa Lee said...

semua bayi time kecik2 comei2 belaka..tapi bile dah besao.. huh.. hehe.

Peri PiA said...

hihi,ha'ah dulu...mase kecik..skunk saham tinggi dgn en che hubby je :D

mr.syazwan said...

sekarang comel gak pe..

tergoda u!!...

hahaha

LORD ZARA 札拉 said...

zack~

ko main lambung2 ke?

LORD ZARA 札拉 said...

muahaha~

aku nak cakap aku bangga naik Train KLIA untuk naik MAS~

hehehe~

Mr.Clive said...

sangat sangat suka baby!!!!heeee :D

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hihihi sgt suka baby yang chubby2 :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahah akak masa baby xda la cute sangat..tapi masa dah umur 3-4 taun..time tue cute la..hahahahahaha *vangga sekejap*

Redbloodsnow said...

haiippp..tipah tertipu. mati² ingatkan pic zack time bby tuh td..haippp.

pape pown, bby tuh mmg chubby weh. geram z nk geget pp die yg montel tuh..hehe

Softtouch [Hanim] said...

igtkan zack td budak comel tu..budak2 kan semua comel n market tinggi..

mcm akak ni lepas kawin terus market jatuh merundum smpai negatif sifar terus..ha ha ha..nak2 sekarang yg tgh mengembang ni terus xde value..he he he

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger