Online users

Follower

Monday, December 14, 2009

Robocop in action

Ada sesuatu yang menarik perhatian kami sebaik saja kaki melangkah masuk ke dalam City Point. Tengok ramai umat manusia berkumpul dekat dataran sebelah Mc D. Bingit telinga mendengar lagu yang dipasang. Muzik ala-ala padang pasir. Nampak beberapa petugas memakai baju merah putih. Macam kakitangan Mara Liner. Aik.Takkan nak buat promosi tiket bas dekat sini.

Aku memang eager nak tahu benda apa yang depa duk kerumun ni. Pergi dekat dan nampak ini

Wow! Robocop. Hehehe. Lawak pula aku tengok mak cik pak cik ni pakai benda alah tu. Mula-mula ingatkan spec 3D. Rupanya rawatan mata.

Mata Anugerah Yang Tidak Ternilai. Itu cogan kata syarikat ini. Kebanyakkan yang try benda ini adalah golongan tua. Orang muda tak ramai pun. Maybe untuk yang ada masalah rabun, memang sesuai kot try benda ini.

Tak pun bagi yang suka tengok benda-benda tak elok tu, eloklah buat rawatan ini untuk meneutralkan balik pandangan anda tu. Jangan tengok gambar blue. Tak baik. Tuhan marah.

26 comments:

oranglidi said...

first?

oranglidi said...

wahh! wa ingat robocop jugak . hehehe.. rawatan mate? hm.. kena wat jugak ni..

[z@ck] said...

oranglidi..
ha..sesuai sgt la ngn lu..lu suka skodeng org kan ..ahahah

oranglidi said...

woi woi!

sI tEDI said...

he he he.. macam nak tgk 3d wayang jek..

huh!
x de efek ke ek?

Cik Dila said...

wahh..aku pon nak pakai kalau camni.berkesan ke eh..?ko tak try ke zack..

Lala said...

comel2 je makcik2 ngn pakcik2 tu pakai spek..huhuhu

CIKGU ZAM said...

salam,
hahhaa, tapi munasabah juga kan klu promosim tiket bas klu dibuat kat situ sbb skrg syarikat bus tumbuh bagai cendawan tiram kelabu di pasaran,

hisham said...

salam...hehe..tu la skali pndang mcm spec 3D..skali rawatan mate...huhuhu

Mr.Clive said...

mcm best bende tu...macam mana dier rawat ek?nak gak try kalau dier bagus.:)

hans said...

ct point = ct plaza kan?
ct point tu bukan nama zaman2 tuk kaduk ka?

NICK IRFAN said...

rawatan mata? pelik jgk... tp ape2 sempoi la spek 2!!! candang nk beli 1 la nnt.... hehe

NICK IRFAN said...

rawatan mata? pelik jgk... tp ape2 sempoi la spek 2!!! candang nk beli 1 la nnt.... hehe

Judiene said...

huhuhu
kot2 la makcik pakcik tu nak try rase cne jd robotcop pencen
ahahahaaha!

YobSumo said...

hehe kau tak nak buat?

Lovely Emy said...

hehe, kalau pakai boleh kurang kan rabun ke.??

Eazy Izzuddin said...

la...
igtkan pe la td
heheh
xD

eyriqazz said...

lain dari yg lain spek tu

cikTi said...

haha,.
zack x g pkai ke spek tuh?

MieZa said...

a'ah kat melaka pon ada weekend hari tue...tp kite xcuba pon..

Solehah said...

1st time tgk rawatan mata gitu..teringin nak cuba..

DoDu@HaHA said...

aku ingatkan ade bengkel latihan menembak..

Fatt Chin Choy said...

insap2
tp kat mana nak cari cermin mata tu? hehe

Redbloodsnow said...

hahaha...a'ah kan. dh cam robotcop...hikss

mUnie UncLe hUsin said...

akak pnah try gak..
baru je lagi.
nak cuba free je..
kalo nak beli, kene la ade fulus dlm poket ye..

seblum pakai ala2 cm robocop tu, dia ade bagi ubat titis mata..
ala2 cam pakai eyemore moist gitu..
kalo sape2 yg rabun mata xkire jauh ke dekat ke.. power tinggi ke power rendah ke..

try la.. kot2 la menjadi..
dgr2 menjadi.. =)

Lady Fyza ;) said...

hak2, mmg lawak lah pa cek & ma cek pkai mende tuh, ekeke.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger