Online users

Follower

Friday, December 18, 2009

Terima kasih Clive, Rizalman.

Hari ini ada masa sikit nak blogwalking. Dan aku terjumpa ini.

Klik untuk tumbesaran gajah.

Terima kasih kepada Clive kerana menyenaraikan aku sebagai Blogger this week dekat blog dia.Aku terharu ni. Sayang kau lebih la Clive. Silalah jenguk-jenguk blog dia selalu. Mana tahu korang pula dipilih jadi blogger for next week.Tak silap aku, dia ada anjurkan contest Siapa Paling Bising. Siapa-siapa yang rasa nak menang duit RM 50, sila jengah blog dia cepat!

Dan ini pula comment aku yang dibalas oleh Rizalman Ibrahim dekat blog dia. Terima kasih Rizalman.Tak sangka noks. Ye lah. Kadang-kadang orang glamour ni tak menang tangan nak membalas comment follower dia yang beribu-ribu.Bagus tau Rizalman Ibrahim ni. Very down to earth person.I loiiikkkee. Cara penulisan dia boleh tahan comel la. Ahahaha.Sempat lagi dia bahan aku time nak menjawab soalan. Laser you olls. Kalau tengok Tangkap Muat, tak sah kalau dia dengan sekutu dia lagi sorang tu tak geledah closet peserta. Kalau aku la, malu wooo orang buka almari baju kita. Kantoi la pakai sepentot colourful. Bhahaha.

Klik untuk tumbesaran gajah.

Klik gambar untuk terus ke blog beliau.

Tiba-tiba dekat Aloq Setaq hujan pula hari ini. Sedang kesejukan. Bbbrrr.

15 comments:

angah iza said...

wah...komen dr rizalman..
hebat :)

LORD ZARA 札拉 said...

pergh~~

syok tu!!

Mr.Clive said...

sama sama..hoho :D

Mr.Clive said...

terus berblog lahhh kita~hehee

meo siot! said...

wah.. gempak siot.. popular siot!

Zarpeno said...

ceh gila femes.hg rasuah clive ka.hehe..clive jgn maghah

kawie2020 said...

fuyoohhhhh.. komen rizalman tuh...

'AQILAH said...

jeles.

♥chentaMAYA™ said...

heit~
aq balik!~

avid gunner said...

peh...tinggi 167cm...pakai high heel dah tinggi aku dah...

anyway, blog comey. love it!

Jard The Great said...

wow.. pengiktirafan tu..

AzuanBudakPandai said...

sapekah mereka berdua..
sungguh aku x kenal hoho

nanti aku cek hehe

Zuewairy said...

wuyooo.. fofular la pasni~

Ain Nabila Ibrahim said...

KUIS tmpat ain wajib tuk semua student amik kursus kawen b4 grad =p

MY said...

belum ada ujian komputer pun... but then next year dah start 3 hari nyer course.. plus ujian.. huhu.. I am so lucky sempat amik this year.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger