Online users

Follower

Sunday, January 3, 2010

Aku dan KL

By the time entry ini keluar, aku dah on the way ke Kuala Lumpur. Bertolak awal pagi sebab Kak Cik nak elak dari traffic jam. Sebenarnya tujuan pergi KL ni pun semata-mata nak teman Kak Cik drive. Kononnya jadi co-driver la. Malia pun ikut sekali. Sampai sana, lepak kejap rumah Kak Cik di Sepang. Maybe akan spend few days di Damansara. So, kepada anda yang agak-agak free minggu ni, jom lepak Sogo. Ahahaha. Aku tahu Sogo je. Percayalah, aku buta jalan.Tambah-tambah jalan KL.Tahu Sogo pun sebab Pak Su selalu bawa pergi situ. Kalau tak, tak ada maknanya nak tahu.

Maybe nak cari puffer kot sementara ada dekat KL ni. Nak ligan sale. Entah sempat ke tidak ni. Sapa-sapa yang rasa nak jumpa tu, bagitahu la ye. Mana tahu, kita boleh ketemu. Sure bosan punya la duduk rumah Pak Su. Huhu.

Skandalku, wajib jumpa ok. Ang kata nak kasi glove tak jadi pakai pi Australia ang tu kan.Tak sabar oh. Ahahaha.

Akan try online by the time sampai di KL. Gonna miss you. Titik.

16 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mai kl ka...lorrr apa lagi meh la kita berjimba...(walaupun la nie akak xbrapa nak sihat..ada gak hati nak merewang nie..)

kojah said...

take care darlin!

cik EPAL said...

boleh jerit macam cerita kl menjerit tuuu :D

Zuewairy said...

hohohohoho;)

kl mantimu zack;)

oranglidi said...

wa balik ganu lu datang kl plak.

Sharinginfoz said...

mesti ramai kan org pi sogo biasalah tempat jadi tumpuan...

Pakai Glasses??

Azam 2010, Boleh Capai Ke??

Zarpeno said...

woihh syioknya pi kelumpo!~

DILA is AZIE said...

take care ye. :)

NeenaAnuar said...

jalan baik2 yer... agak2 kalau berada di area KLCC tu roger2 lar aka yer! ;)

ekyndelisya said...

SKANDALMU menjawab::


ok bebeh.
nanti kita dangdut!

*golek2*

Judiene said...

wahh, semenjak dua menjak ni, ko asyik shopping aje ek
poket tebal nampak
hehehe

mamma mia! said...

dah macam tajuk entry aku pulak aku dan .. aku dan... haha.. eh sogo x best la.. byk sale untuk jenama fevret mak2 je.. huhu..try g pavilion. best2! eha kate jusco wangsa maju lagi banyak sale.. up to 80%.. gile2 punye murah. aku x pg hr tu sbb naik train.. tak kuasa ah nk g jusco pulak.. huhu

Eyriqazz said...

Slamat bershopping di KL..Sogo tu dkt je ngan ofisku

Great Teacher Onizuka

'AQILAH said...

bye2

kawie2020 said...

bestnye bleh jalan2.. aku x bleh gi mana2 keje byk sgt...huhuhu

AJ Nismihan said...

"percayalah, aku buta jalan."
caption yang bagus untuk seorang yang di-per-tanggungjawab-kan sebagai co-pilot!
Hehe

Anyway, kalau nak hebat dengan jalan2 di KL, belajar lah untuk sesat sesekali. belajar dari jalan yang susah, tapi itu lebih berkesan. Contohi aku! Aku merempit dekat KL selama 6-bulan dengan minimal direction dari supervisor. Thanks for pratical experience as auditor cum tax agent cum data clerk cum DESPATCH.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger