Online users

Follower

Wednesday, January 13, 2010

Dah sampai dah weyh.


Selamat sampai di Putrajaya pada pukul 9.30 malam.Flight delay 20 minit. Bosan oh menunggu sorang diri dekat airport. Nasib baik ada sorang mak cik ni ramah bertanya itu ini. Tak adalah bosan sangat menunggu.

Nak mencari rumah Att ni taklah susah sangat asalkan mata kena selalu alert. Putrajaya ni besar. Banyak presint, banyak fasa. Kalau silap pandang, boleh sesat.Mujur Kak Cik dan housemate dia cekap mencari jalan.Kalau tak, sampai kesudah tak jumpa.

Mak Att sangat friendly. Aku kalau datang rumah orang selalu malu-malu kucing. Tapi dengan mak Att, tak ada nak segan aih.Bantai bersila makan pulut kuning, tak ada nak control-control ayu dah. Tapi, aku jadi kekok sikit nak bersembang sebab perbezaan loghat. Aku kan cakap pekat betoi. Takut satgi mak dia cengang-cengang tak faham pula. Duk cuba meng KL kan diri untuk seketika. Hahaha. Att, jangan cerita kat Puan Rohani. Malu I. Kebetulan hari ini hari jadi mak Att. So, tadi ada la sesi makan-makan kek. Celebrate sekali dengan birthday Ching Ting yang dah berlalu 2 hari lepas. Romantik oh bapak dia kasi bunga.

Oklah. Ini kira fast update aku untuk hari ini.Esok nak kena bangun awal. Pukul 6.45 dah nak gerak pergi tempat meeting tu. So, kena buat apa sekarang? T.I.D.U.R ye anak-anak.

p/s: Komen korang akan dibalas secepat mungkin. Mana yang klik nuff tu, jangan risau. Kunjungan balas akan dibuat. Keep on clicking ya. Toodles.

Berapa kali aku ulang perkataan Mak Att eyh. Macam banyak je. Hehe.

25 comments:

x-po said...

gud luck weh..do your best..hehe

eD's photography said...

gudluck...heeee

AkU said...

Zack..bak skit cake tuh..

Att Ashburn said...

besak gedegak gambar haha.. amboi z, sempat lg update na haha...

AcanCapik said...

good luck! =)

NeenaAnuar said...

all the best & good luck z@ck.. ;)

Sharinginfoz said...

nasib baik ada org temankan bercakap kalau tak sure buhsan kan..

Jom Ayam Penyek

Jom Maybank Visa Debit Card

Miss Hirose said...

sdap btul cake tu..

suezensuzanna said...

ko ckp pekat ehh??aku suke dengar org ckp longhat kedah:P..(ko kedah kan???)

deusXmachina® said...

owh putrajaya
lama gile dh xpegi walaupun dekat

erk888.blogspot.com
dizisgude.blogspot.com

PinQib said...

ingt tu zack.,
bawak ole2 dr KL.
jngn nakal2 tau kat tempat orang

syafawani said...

flymas..nnt guna nek mas jugak nak p nz kan..hehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

suke aku dengar..orang cakap longat2 ni walaupun x faham..huhuhu

Ain Nabila Ibrahim said...

xcaye zack malu2 kucing =p

mUnie UncLe hUsin said...

fewit2x.. awek pakai selendang baru lah.. hehe

Rara said...

selamat tidor.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasib baik mak dia prendly kan..kot x..harus kemalu2an gitu..kena lak ada sambutan besday cam tue...kompom lagi malu..tapi sebabkan mak dia ok..mesti krang skit perasaan malu tue..hehehehhe

oranglidi said...

semuga berjaya!

Bungakopi said...

chumel la plak pic zack yg tu..

kojah said...

weh, best ah jmp ko!!

'AQILAH said...

mesti dah gerak...weee

abang panjang said...

good luck syg.. jaga diri

abang panjang said...

good luck syg.. jaga diri

diba said...

smoge succes~~

farra-eng said...

good luck zack..tangan dh ok ke belum..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger