Online users

Follower

Tuesday, January 12, 2010

Will be in Putrajaya

Petang ini aku akan berangkat ke Putrajaya untuk menghadiri pre-departure meeting bersama bahagian tajaan. Agak nervous juga sebab naik burung besar. Sorang-sorang pula tu. Tak tahu nak redah macam mana. At first plannya nak pergi dengan Ada, tapi last minit terpaksa cancel plan sebab Pak Chaq nak sponsor tiket burung besar.Oh.Pak Chaq is getting better. Terima kasih kepada yang mendoakan beliau.

Will be in Putrajaya for 3 days and am staying at Att's house. Mujur ada Att. Kalau tak, memang aku homeless la dekat sana.Berdebar oh nak dapat Lounge Suit.Takut tak muat. Yelah. Time tailor measure badan aku, boleh tahan slim shady. Sekarang ni dah sebulan lebih duduk rumah, asyik menyumbat saja. Risau tang peha ni haa. Dah rupa drumstick. Huhu. Aku pula cerdik pandai minta apek tu buat suit betul-betul ikut badan. Pi bantai amik saiz S. T_T.Konon nampak smart la kan fit dengan badan. Oh. Takut.

Nanti aku update pula dekat sana. Att dah bagitahu kat rumah dia ada wireless.Nasib baik. Hehe.Kalau tak, kempunan nak online.

p/s : Sejam dalam flight, sempat tak nak minta number abang pilot? *evil laugh*

25 comments:

QisTina said...

have a safe flight.
hehe..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

cakap kat abg pilot..ade kawan2 x..peh tu pas kat aku....hahahhahahaa

Redbloodsnow said...

selamat berlepas n semoga selamat tiba :)

Elle JmDean said...

kirim slm kt awan dania ye z@ck!!! smoga slamat smpeiiiii ;)

Zuewairy said...

pilot xdpt.. steward pun jd lahkan zack?;)

saypOOL rafhtello said...

boleh dating ngan aku..aku kat ukm..huhu

k.A said...

sempat.tunggu dah landing nanti diorang mesti turun kejap.mintak la time tu.

░♥si lampu neon♥░ said...

safe journey ok., baca doa ;) tc

ASaDa RyutaRo said...

gatey nak kat pilot..

[biru][pink] said...

mintakan no tpon pilot untuk aku leh??? hahahaha

syafawani said...

sekali2 pilot india..hamekk..kasik kat devi ka sapa ka eh..hik3

arque said...

huishh.sempat2.sambil2 dia bawak plane.kau mintak lah.mode auto pilot ade enn.kekeke.

sI tEDI said...

jangan over makan tau zack.. nanti bajusendat! ekekekke

Judiene said...

the time is getting closer
hehehe

imHepPie said...

kalo mintak num abg fligt jgn lupa aku eh bak 1 haha

PinQib said...

selamat terbang zacck..

huhu.
jgn lupo beli ole2 dr KL.ok..
klu ko dapat pilot, ak dapat assistant pun ok JUGAK

Hanida Lavida said...

u takot ke.
meh i teman terbang bersama :p

joegrimjow said...

eh cik zack
bile dah fly?

Eyriqazz said...

abg pilot gajinya lumayan...hehehe..

Great Teacher Onizuka

Solehah said...

dpt x no pilot tu?kongsi la...hehe

~ceRRy beRRy~ said...

zack dh nk pegi ek..

gud luck..
moga selamat semuanya :)

nabil said...

krim salam kat pak chaq na...hahahah

denaihati said...

nak maklumkan denaihati telah berpindah @ denaihati.com. Jangan lupa update link baru denaihati untu info terkini contest Berani Gagal.

Att Ashburn said...

no worries zack..kita kan kawan..kena saling membantu..haha..

kojah said...

haha burung besar ko kata...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger