Online users

Follower

Sunday, January 31, 2010

Friendship Contest

Contest lagi. Bagi aku contest ini memang dekat dihati aku sebab ianya berkaitan dengan persahabatan. Friendship. Dulu aku naif. Dengar friendship terus imagine kawan dengan kapal. Tsk. Jadah apa la friendship tu. Bila makin besar, baru fahan erti persahabatan itu apa.

Mari kita join contest yang dianjurkan oleh Marmie . Mudah sahaja. Just perlu letakkan gambar korang bersama rakan-rakan. Drop link dan tampal banner ini di ruangan blog anda sepanjang tempoh contest berjalan. Tarikh tutup contest ialah pada 12 Februari 2010.

Selingan.

Kawan time senang memang senang kau nak cari. Kawan time kau susah, boleh bilang dengan jari. Wah. Boleh buat pantun lah. Bagi aku, mereka ini lah kawan sebenar. Time senang bersama, time susah pun bersama. Kalau tak ada duit nak makan, tak segan nak pinjam dengan dorang sebab kami saling memahami.Ada kimia. Time aku frust bercinta, mereka inilah pengubat dukaku. Mereka yang banyak bagi support. Kalau tak ada dorang, memang aku meroyan sorang-sorang teringat kat Faiz. Paling aku terasa kesetiaan persahabatan kami ni bila mana tok jatuh sakit suatu ketika dulu. Dorang sanggup temankan aku balik rumah naik bas buruk dari SP ke Alor Setar even esok ada kelas pagi-pagi buta semata-mata nak jenguk tok.Terharu sekejap. Aku sayang ampa semua weyh.

p/s: Sebenarnya contest ni tak perlu karang esei syahdu. Aku saja selit. Nak bagi penghargaan kepada kawan-kawanku.

11 comments:

joegrimjow said...

ahaaa
ku akan masuk
bleh lagi ni

nanti nak buat contest lagi
jgn segan masuk ya
;)

joegrimjow said...

ahaaa
ku akan masuk
bleh lagi ni

nanti nak buat contest lagi
jgn segan masuk ya
;)

saypOOL rafhtello said...

nak try masuk la..

zack zukhairi said...

cet! baru je last day buat entry pasal kawan, ari ni baru kuar contest! hakhak! takpe la. bagi chance korang menang. hehe. :p

Sharinginfoz said...

good luck with the contest.. friendship ni sangat penting yalah bersamaa susah nak senang kan...

Macam Mana Nak Didik Anak2????

Hati2 Guna Debit Card

Siapa Nak Promo Blog???

Nikel Khor said...

i love my fren

from Nikel Khor

kawie2020 said...

aku x leh masuk arr contest nih.. pic x de.. hehhehehhehe

oranglidi said...

kawan dengan kapal?

keh3.. kire ok lagi imaginasi lu. wa dulu pikir nak kawan dengan semut je.

Judiene said...

soalan lazim :

edit guna software ape??

ky said...

sapalah ak dihatimu z...

azaliahjsalleh said...

wow , gud gud contest nie

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger