Online users

Follower

Thursday, January 21, 2010

Kisah Genting : Part 2

Sambungan cerita Genting.

Gambar lompat wajib ada. Thanks to Nikon Wan yang banyak berbakti sepanjang trip ini.Actually yang lain ada je kamera tapi malas nak usung ke hulu ke hilir. Sebab tu gambar dalam blog ini lebih kurang sama saja dengan gambar di blog Kema. Gambar ini diambil lepas turun dari pirate ship.

Berehat sekejap di Marrybrown. Pekena Nasi Lemak. Memang cari nahas la makan nasi lemak kan. Tapi, lapar punya pasal aku sumbat juga lah. Perlu ada tenaga nak main banyak game lagi lepas tu. Ceh. I loike this pic. Sempoi habis.

Psst. Baju ungu saja yang single ye. Num 2 dan 5. Sila ambil perhatian. Ehem.


Erk. Senyum herot. Sebelum space shot menge'shot' kan aku. Lepas tu, muka disaster nak mampuih.

Kami seronok mai Genting sebab rasa macam duk oversea. Lagi satu sebab sejuk. Bbbrrr.



Ha. Kamil Zamrie bersama Farid Kamil.Bertuah badan dapat tengok Farid Kamil depan-depan.Menggeletar tangan nak snap gambar ni tau dak. Saat mataku bertemu dengan matanya. Bergetar jiwa. Handsome oh. Sayangnya dia sudah berpunya. Dengan siapa? Ampa cari sendiri. Hahaha. Aku tak mahu habaq. Yang pasti depa memang pasangan yang secocok.Kalau nak tahu sapa, sila pergi ke blog Kema ye.

Teruja juga awal-awal dapat jumpa artis. Jakun. Kebetulan pula kemana kami pergi, depa mesti ada. So, kebanyakan gambar yang kami snap, mesti ada muka depa secara tak sengaja. Bukan niat nak ambil gambar curi-curi ye.

Ini dekat Beryls Chocolate Wonderland. Inilah darling-darling I. Kalau nak tackle, sila tackle 2 aweks yang pakai sweater hitam di sebelah kanan tu ye. Yang lain dah taken. Hohoho. Promote promote. Bukan senang.

Semua bajet comel persis budak tadika. Padahal umur dah 21. Sila sedaq diri wahai teman-temanku.

Aku tak berani nak buat statement Farid Kamil bercinta ke tak dengan awek tu. Kang kalau tak betul, tak pasal-pasal blog aku kena serang pula dengan orang yang tak sepatutnya. Maybe dorang berkawan je, takpun masih dalam proses mengenal hati budi masing-masing.Mana kita tahu kan. So, apa-apapun semoga Farid Kamil dan tet bahagia kalau betul dorang bercinta. Tak payah nak sembunyi kalau benda tu betul. Show it to the world. Wah. Macam paparazi pula I ni nyah.Kalau nak tahu, pi blog Kema.

32 comments:

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

amboi...bukan main lagi kakak kita ni ea.....hehehehe..

ciare (^_^)v said...

eh u g genting bila?kite pon g genting gak weekend aritu :D

Solehah said...

syok sungguh hangpa noh..hehe

nabil said...

syoqnya...hihihi

saypOOL rafhtello said...

dania danielle kan..kantoi..mcm mamarazi dah..ni sampai part bape... =)

Fikri said...

jumpa farid kamil ke?
giler kentang!! xD

hanismalik said...

pegi xajak...weck=p

syafawani said...

suka la tgk farid kamil..kalu dia ngan lisa wani sukaaaaa.hehe

mamma mia! said...

WOIH SEPLOH KALI HANG KATA P BLOG KEMA. PASTU PROMOT DIRI WOI. KO TU NK G NZ, ORG X SMPT NK NGORAT. POMOT AR KT BRADER2 KT NZ.. HA3 DEPA PUN ADA CAN NAK NGORAT. EH AKU TAK KATA PUN DEPA DUA ARTIS TU CINTAN CINTUN. AKU JUST CKP DEPA BDUA PUN P GENTING. HIHIHIH . YAKA ? AKU PUN X PSTI ADA KA AKU CKP LGU TU. HUHU

QisTina said...

besh nyer..
jeles2..

sueanne said...

gambar2x tue mmg cantik laa..heheh

LoVEaQshA said...

huh windu genting~!!
Da lm xberkinja2 dekat sn..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

sonok kau melompat2 erk..bestnyerrrrrrrrrrr

[z@ck] said...

Muhammad Arif bin Zaripin..
ehehe..harus begitu.. =P

ciare..
eyh..ye ke..sy pergi last Tuesday

Solehah..
hahaha..sapa p tak syok tu..ad something wrong la ngn dia

nabil..
=)

saypool rafthello..
hohoho..pandai.anak sapa la ni..

Fikri..
yes. hensem oh dia. =P

[z@ck] said...

hanismalik..
hahah..lain kali ok..

syafawani..
sygnya dia bukan dgn lisa.. =(

mamma mia..
kena promote gak kt sini.mana tau sgkut sorg ke..hehehe

Qistina..
=P

sueann..
org dia x cantik ka? hahaha

LoveAqasha..
lepas ni gi la berkinja2 dekat sana..lepas windu..

suehannn
hahaha..mau tau la..excited kot dpt g ngn kawan2

Mawar_berduri said...

wah...syiok bercuti di genting ya?....sejukkan ? selalu pg tapi tak pernah main..pegi jenjalan jer...hihi

Elle JmDean said...

OMG!!!! ang jumpe FARID KAMIL NGN EHEM2??? sis ni minat gile meroyan taw kt FK neh... aduuuu kalo jumpa mmg amik gambo pelok pinggng... lalalala gataiiii hehee

[z@ck] said...

Mawar_berduri..
rugi la kalau x main..bayar mahal tu.hehe

Elle JmDean..
haiipp..laki x mrh ke nk peluk pinggang anak teruna? hahaha

U-Nie_sYa said...

best tu g genting..jumpe farid lg..nie yg jelez..=P

Softtouch [Hanim] said...

akka suka zack semua pic korang tu..enjoy jer..hepy jer tgk..
tet!!! jmpe FK ngan DD yer?ni boleh buat gosip nie..sat lag ade lah yg cilok tu zack kat blok kwn zack tu..kang ade masuk paper kang..he he he

baincardin said...

gambar 1st ngan 2nd tu mmg best!!!~ ^_^

HonEyBuNNy said...

zack...ila ada gk tiket tu...ada 8 tiket....tp 6 tikt ats nama abah ila...geram gila...xtahu kata tuan nama yg kna g tukr tiket kan......xkn abah ila nak g gntg..mst dia xnak...skrg ada 2 je la tikt nama ila...ish....nti nak tya gntg r dpt tukr ke x nama tu....

zack letk nama zack eh>??

Luth Textile said...

tamau.. takut takmau..

hami asraff said...

gua pun jakun nak. tak besa pi genting lagi. adei ~ psstt ( jangan bagitau orang noh )

Eyriqazz said...

wah2,best dan meriahnya..dah lama takpi genting...

P/s : ble removekan link saya n letakkan baliktak..saya baru letak feedburner..jadi kena remove n add balik,kalau tak latest entry tak kluar...

Thanks ye...

hami asraff said...

eh mai shah alam tak habaq noh ( padahai dah habaq dah. adei ). by da way saya dah tau dah pasai twitter. hehe ~

( selalu ym adik kamu yang jawab )

hans said...

sakan hang enjoy dkt genting noh

NeenaAnuar said...

ade gaya lah z@ck bercerita.. ade ala2 papparazzi gitu.. hehehe..

mYpRecious said...

Wahhh seronoknye pi genting.. dah lame tak gi sane berjimba2..

Peri PiA said...

cool,hari tu ambil angin jer :)
nti nak pegi main mainan pula ;)

RoSe_ViOleTE said...

naik space shot!!!
ahahaha~~xbrani den...
raso mcm jantung tertinggal kek atas nuh.hehehe~~

Anonymous said...

Странно, искал совсем не это, гугл выдал Ваш сайт, и судя по всему не зря, есть что почитать! Goodwork!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger