Online users

Follower

Friday, January 1, 2010

Penutup tahun 2009


Malam semalam kami melawat Pak Chaq di rumahnya. Dia dah discharge dari KMC. Syukur alhamdulillah. Terima kasih kepada semua yang mendoakan kesejahteraan beliau.Lega hati tengok dia dah ok.Pak Chaq sebak bila dapat tahu aku donate darah untuk dia. Sobsobsob.Inilah namanya pengorbanan. I would say that this is the biggest sacrifice I ever made in my life. Even nampak simple saja, orang lain pun boleh derma darah, it's a different thing when the blood inside yours is now also runs inside the people that you love and care the most.Macam ada strong chemistry gitu.

Inilah penutup tahun 2009 aku. Tak menyangka akan terjadi sebegini. Tuhan maha Agung. Disetiap yang terjadi ada hikmahnya. Melihat Pak Chaq sudah kembali pulih jauh lebih menggembirakan aku daripada segalanya. Tak perlu celebrate dengan bunga api, tetapi cukuplah sekadar doa dan setinggi-tinggi kesyukuran dipanjatkan kepada Ilahi kerana memberikan dia kekuatan untuk terus hidup. He has a strong will to survive and he made it. Thank you Allah.

Terima kasih kepada semua yang bagi support dan mendoakan Pak Chaq untuk sembuh. May God bless all of you. Amin.

13 comments:

Sharinginfoz said...

alhamdulillah dah OK.. selamat tahun baru... bosan2 singgah le

imanshah said...

alhamdulillah, selamat tahun baru

angah iza said...

alhamdulillah....berkat kesabaran & kesungguhan pak chaq utk sembuh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alhamdullilah.semoga zack sekeluarga akan sentiasa di lindungi olehNYA amin..amin...

att said...

alhamdulillah. faham ape rsenye bila org yg kite syg mcm nk tinggalkan kite..

eh dah new year, be happy k

sI tEDI said...

alhamdulillah..
hadiah tahun baru

ini blog wirdah said...

firah.
berkat semua doa blogger.
a girt for new year,alhamdulillah :)

~ceRRy beRRy~ said...

syukur sume dh sihat..

happy new year zack :)

lucky said...

hepi new year!! :)

'AQILAH said...

alhamdulillah...

kojah said...

alhamdulillah =)

I_Hate_Lolipop said...

pasrah giler bab bf.xpe...yg penting blajar elok2..kumpul duit.beli evo ke..skyline sebijik.lagi best dari bf.

DILA is AZIE said...

epi new year. ceria2 selalu.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger