Online users

Follower

Saturday, January 30, 2010

Semua aku balon.

Penangan mengemas rumah semalam, aku selesema. Pergh. Dah lama tak main dengan habuk. Sekali main, effect dia cukup terbaik. Terpaksa bertapa sekejap dalam toilet untuk buang segala mukus dalam hidung. Dah tak tahan sangat, minta Bang Cik tolong belikan ubat dekat kedai Lian. Sekarang rasa ok sikit but still hidung rasa terlebih muatan. Bila keluar hingus hijau, rasa lega. Sebabnya itu tandanya dah nak ok. Kalau still cair lagi, lambat lagi nak baik.

Hari ini hari nya. I la penyambut tetamu, pembancuh air, bentara, tukang cuci pinggan. Hebat kan I? Semua I balon. Langsung tak nak kasi chance dekat orang lain. T_T

Mari kenduri sama-sama. Gotta go now. Kerja dah menunggu kat bawah. Toodles.

p/s: Balon= cekau

13 comments:

Zuewairy said...

kerahan tenaga sebelum fly..
yeha..
xjemput aku pun noo..

milimilo said...

bekerja keras utk kenduri..dah makin dkt nak terbang xsihat pulok..ish la

oranglidi said...

ingatkan man belon tadi. hehehe

Judiene said...

ko tu dah la melidi
pasni tggl hape aku tak taw
hahahaha

takpe, aku sokong apa yg atok ko bwat
go atok!

black_mel said...

owh...org kedah...nice2...

ini blog wirdah said...

pekerja serba boleh nih.. haha,boleh amek tender kenduri akak lak ek pasnih.hiks ;)

AJ Nismihan said...

pakai la topeng h1n1 tuh...
kalau tak da, hang ambik le kain 'pekop' ala2 topeng tuh boh dekat multhidung tuh. tak la teruk sangat.

sI tEDI said...

kenduri doa selamat ye?

angah iza said...

hingus hijau?
resdung tu zack ....

fndrocka said...

entah macam mana kau ada masa nak tulois entri

hans said...

habuk leh wat kita demam weih

avid gunner said...

apa jadah bentara tu?

[z@ck] said...

Zuewairy..
bt kecik2 ja..tak panggil ramai pun..
=P

milimilo..
ha..tau xpa..huhhu..

oranglidi..
ini sapa punya? man belon punya!
hahaha

Judiene..
mana ada kurus melidi..itu orang lidi je..hahaha

black_mel..
ya saya.. =)

ini blog wirdah..
erk..cukuplah kenduri umah sendiri..huuuuuuuuu

AJ Nismihan..
tak koser aku nak pakai mask segala..


si tedi..
yup.. =)

angah iza..
rasanya la..huhuhu

fndrocka..
multitask!

hans..
haa..aku pun rasa macam tu..dah demam dah pn..tsk T_T

avid gunner..
bentara tu macam orang yang tolong hidang2 makanan tu la..hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger