Online users

Follower

Wednesday, January 27, 2010

Warning awal-awal ni

Tak susah nak impress aku. Cukuplah kau:

1) Tak merokok
2) Rambut pacak atas
3) Ada vision
4) Pandai ambil hati aku
5) Tak tinggal solat
6) Sporting

Aku ni jenis kasar sikit. Siapa yang rapat dengan aku tahulah aku ni macam mana. Kadang-kadang kalau bergurau, kasar juga. Siapa yang tak tahan, memang boleh tersinggung. Dan aku style yang suka berkawan dengan siapa saja tak kira lelaki ataupun perempuan. Sebab tu sampai sekarang duk menyolo lagi sebab aku tahu tak ramai lelaki kat luar sana boleh terima awek yang terlebih ramah dengan semua orang ni.Aku lebih senang macam ni. Berkawan sudah. Kahwin fikir lain.Yang penting dalam satu perhubungan ialah kepercayaan. Kalau kau percaya pasangan kau, tak ada apa yang perlu dirisaukan.

15 comments:

angah iza said...

si dia x percaya kan saya...
susah nye nak dpt kebebasan...
bosannnnnnnnnnn :(

DeVoTeD LiLy said...

hahaha..
pirah mang kasaq gedegaq..
keh3...
2taon berumetkan ang..
kebai dah ngn mulut laser ang..haha

Softtouch [Hanim] said...

kasar yer zack nie?xtaulah plak akak..he he he..peramah tu yg akak suka...

AcanCapik said...

ok, package lengkap aku tu. jom!

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOO

6 ciri2 je ke???

agak2nya semua WAN layak kot...

alhamdulilah...

tpi....

rambut pacak2 tu...

aduhhhh rambut wan leper mcm mana ni????

=P

Sharinginfoz said...

org dewasa or org lain janagn lupa dihormati itu penting.....

Nak Kahwin Awal Ke???

Berapa Duit Dalam Poket Anda???

oranglidi said...

HADUII!!

nombor 2 dan 3 tu wa xde.

rambut remi ishak ok x?

mimi mimi said...

i tak merokok pirah, i pandai ambil hati u, cuma rambut i x pacak je...kahkahkah

k.A said...

ala aku tak cukup 1 syarat!

NeenaAnuar said...

hehehe... dont worry zack! akak pun cam ko jugak.. jenis kasar & peramah ngan semua org... but alhamdulillah.. ade gak yg berkenan i.e. en. teman lar kan... kawan jerk 7 tahun taww.. and now dah kawin 4 tahun dah pun.. hikk.. hiikks...

anyway.. memang tak dinafikan ramai lelaki2 diluar sana nak awek2 yg control cun jerk memanjang.... tapi percaya lah.. pasti ade yg berkenan ngan zack suatu hari nanti!!

abang panjang said...

wah... demand siot

takcukup1syarat said...

ader can ney..hik2..

Mohd Fahmi bin Hussain said...

rmbut pacak atas pn ade gak!

Asyraf Abdul Rahim said...

no2,3,4, aku xde. hehe. xpelah.

AkU said...

tgk je term no. 1..hmmm~~
melepas..lalalalla~~

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger