Online users

Follower

Tuesday, February 2, 2010

60 kg? OMG!

Tak dapat menerima hakikat bahawa berat badan dah bertambah hampir 10 kilo cuti ini. OMG! Apa yang harus dilakukan? Puasa sebulan ye. Get back to 50 kg Zack!

Aku dah agak dah berat badan akan naik mendadak sebabnya aku kerja sumbat makanan, tidur, tengok tv, online. Mana tak naik berat badan aku kan. Lepas tu duk buat terkejut pula berat naik sampai 60. Salah diri sendiri kan.Dulu lepas SPM pun berat aku cecah 60 kg juga. Nightmare gila. Bila masuk belajar balik, baru turun balik berat badan ke paras normal.

Haish. Down ni. Breakfast tadi pun, makan karipap saja. No more nasi lemak.Ternampak pula Jus Mate 5 Dr Rozmey tepi meja makan tu. Nak makan ke tak? Tu diaa..punya consious sampai nak ambil Jus Mate 5. Heh. Gilo!

Thanks to Mr Daha kerana memilih aku sebagai pemenang contest Mr. Daha End Year Contest. Dapat RM10. Oyeh.

20 comments:

AcanCapik said...

60kg? aku pun 56 jer zack. huhu...

Sharinginfoz said...

hmmmmm jangan tension sangat... apa yang penting happy...

Siapa Nak Promo Blog???

Sedapnya Cendol….

Handphone Discount Sehingga 70%????

black_mel said...

wahh...ok la tu..hehe..

sungguh bertuah..congrate jd pemenang contest tu..

Dee said...

gi obersea sure kurus..don't worry..

blueCITY said...

60kg?
awwwwwwwwwww
cam sama2 ngan ahkak la pulak
ekekkekek
tapi mayb tak sampai 60
508 - 59 jer
haaaaaaaaa

Hami Asraff said...

minumlah jus dr. rozmiey :-)

Redbloodsnow said...

camne ek nk tambahkan berat nih. berat zie dok duduk di tangga 47,48 gitu jek....tension arr. zie nak 50 keatas....sobsobsob

[z@ck] said...

AcanCapik..
ok..lagi aku emo skang ni T_T

Sharinginfoz..
wah..bagus2..thanks

black_mel..
thanks ! =)

Dee..
hope so..

blueCITY..
pergh..malu oh..

Hami Asraff..
x mampu..tsk

PrincessRedBloodSnow..
zie..sumbatlah makanan non-stop..konfirm naik berat badan

dila said...

congrats..hehe
60 kg aku rasa stabil lagi la..seswai je kot dengan ketinggian ko..
dun worry.

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hehe.. tu ah ko. makan tak hengat. kan da terkujat tengok berat sendri. ha.. cepat2 la turunkan berat tu. kang kapal terbang tak larat nak angkut ko ke NZ.. teeeettttttttt.. ops zack. gurau je!!

zan-xray said...

ok la kot 60+167cm..

pokcik lagi berattt huhu

DeVoTeD LiLy said...

klu aku pirah sure penoh darah dah umah tu..
aku hiris buang mana2 daging y terlebih2..
hahahha...
berat ang senang tron pirah...
aku ni..posa sebulan br 5kilo tron..
raya je.. da naek 4 kilo..
haihhhhhhh...

intan izani said...

jom sama2 mengecikkan bdn

jane said...

60 kg????

aku kurus melengking

34 kg je kao tau


huhuhuhu
sedih tu

saypOOL rafhtello said...

match dgn kau yg tinggi..kang bila 50 nmpk mcm galah plak..huhuhu

angah iza said...

sampai 10kilo naik....byk nyee...
zack mkn apa? nasi berlauk kan batu ke?
heheehhe :P

Judiene said...

ala, aku tgk ko melidi je
ok la tu 60kg
tak nampak sgt physically
huhuhuhu~~

lilylala said...

YE KE?
mcm menipu je
berat tuhhhhhhhhhhhhhhhhh

MieZa said...

aku pon dah nak 50kg dah..
tinggi kita nak sme dah kn?
BMI ok =)

NeenaAnuar said...

takper... nanti kat NZ confirm zack akan turun berat badan sbb byk exercise & makan makanan yg sihat..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger