Online users

Follower

Friday, February 26, 2010

Bermurah hati nak bagi hadiah ni

Hari ini tak ada program which is good for us sebab planning nak ambil credit card kat ANZ asyik tertangguh dari minggu lepas lagi. So, we went to Manners St by 12 noon. First time dalam hidup pegang kad kredit rasa macam orang kaya betul. Hohoho.

Dah setel bab tu, teman flatmates cari winter coat pula. Ampa jangan tertipu la dengan nasihat dari orang suruh beli kat Malaysia dulu sebabnya dekat sini harganya jauh lebih murah dari Malaysia. Boleh dapat under $100 untuk puffer dan long coat yang cantik dan bergaya. Toksah convert duit tu ke Malaysia. Memang nak beli apa pun kena fikir rate $1=RM1. Kalau tak, memang hang duduk rumah tanam jagung ja la. Kalau pandai cari, boleh dapat long coat serendah $20 di recycle boutique. Kalau kat Malaysia kita panggil bundle.

Rasa macam nak buat contest, tapi tak ada idea. Tengah bermurah hati nak bagi hadiah kat ampa ni.Hehehe.Tolong bagi cadangan weyh.Cadangan mana yang paling best, aku kasi hadiah. Haa...cepat-cepat! Aku serius ni. Just tinggalkan komen ok. Janji contest tu simple dan senang untuk dinilai.

22 comments:

AzuanBudakMemandai said...

oo murah ke..beli aku satu huhuu

AcanCapik said...

contestnya ialah, sapa paling tinggi. haha...

Fina said...

idea takda, tapi count me in on ur contest k! :D

Adila Ady said...

buat kontes gambar2 la..jgn buat kontes karangan..aku takde ideal nak tulis best2...hehe!

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!

zack, buat kontest cepat!!

aku meleleh air liur dah ni~

laila said...

aku nak hadiah
tp tadak idea
tak kira nak gakkk hadiah

Mimpi said...

Contest2 gambar ni aku kurang..xmo identiti terbongkar.
Haha~

Contest tulis-menulis ni memang favorite.

ikanbilis said...

kasi sama saya. senang =)

Nurul Zaty said...

erm..takyah la yang gambar2..susah nk menilai.
kalo dr segi penulisan pon susah gak nak nilai..hee

erm..susah gak nk pikir ek..hee

y dint akak wat lucky draw je..:)

AyanaAsham said...

recycle boutique....cam menarik je bunyi nye tu....

Cx Bob said...

penulisan : kenapa shopping sgt penting bg pempuan?? haha.. lame x bukak blog..

Cx Bob said...

penulisan : kenapa shopping sgt penting bg pempuan?? haha.. lame x bukak blog..

HonEyBuNNy said...

wahhhh ack..dah lama ila xdtg blog ne...bestnya dkt sana...take care tau...;-)

AkU said...

eyh..zack..carikan aku awek NZ leh x??
hahaha..

I_Hate_Lolipop said...

gambar paling best...and leh buat ko rasa happy kat sana.

angah iza said...

nak hadiah....nak hadiah....
key chain pon jadi la..
hahahhaha :)

siti farhana said...

contest eh..huhu..slalu org buat contest psal gmbar..contest tulis2..cara pkai shawl..
mngkin boleh buat contest pasal study environment..stiap org kan berbeza pngalaman & bidang..
wah...mcm serius plak.. =D

mysara newrie said...

Contest Aksi Makan Paling Over! Haha. Cdangan aku diterima atau tak?? Haha

Jijahh @ f.k said...

teka ape hadiah yang nak di hadiahkan .. heheheh ...

att said...

zack, att tau contest ape..
contest mencari contes utk zack..
huhu..fhm x?
x fhm, dlm lec hall bincang

att said...

zack, att tau contest ape..
contest mencari contes utk zack..
huhu..fhm x?
x fhm, dlm lec hall bincang

[♣]sara®sites™ said...

contest mana best!! apa2 pun taktau lah apa yg nak diletak.. hehe.. :) komen sini lah tak?? http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger