Online users

Follower

Thursday, February 25, 2010

Ezma, you jump, I jump! contest

Yawr. Terjumpa contest ni kat blog Kojah. Memang kena sangatlah dengan jiwaku yang suka melompat ni. Untuk keterangan lanjut, sila klik sini.

Lokasi : Somes Island, Wellington.

Dah lama tak menjebakkan diri dalam blog contest.Ini baru nak aktif balik join sebab rumah dah ada internet.Boleh online sampai lebam.Clap clap.

Cerita sikit la pasal gambar lompat ni ye. Actually, ada mat salleh kat bawah bukit yang duk perati kami lompat terkinja-kinja ni. Dia pun snap gambar kami juga. Wah. Terus feeling glamour kejap. Itu kangkangan terluas pernah aku buat untuk lompat. Sakit jugalah kaki lepas landing atas tanah. T_T

Ezmaliza, pick me as your winner ok. Wah. Paksaan betul.Hehehe.

18 comments:

AcanCapik said...

kanak2 riang gembira terkinja2. huhu...

eqbalzack said...

cantek2....

@juera said...

nice pic..gd luck 4 u ^_^

~salwaredzuan~ said...

kangkang tak hengat..hahahah..asalkan suar ak koyak dh ler sis..

kojah said...

cantikkk tp aku lg cantikkkk...so aku la winner...muahahahahahaha!!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

paksaan btul!! haha

saypOOL rafhtello said...

aku pun suka jadi macam katak..

Dee said...

sure menanglah ni..kalo x rugi kangkang luas2 gitu..hahaha..

NeenaAnuar said...

wahh.. sempoi gak contest nie... huhu.. akak pun banyak gambo yg lompat2..

apa pun.. memang cun sempoi abisss gambo z@ck melompat tu... all the best & good luck keh!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wow..cantik pic tu...sib x cecah langit hahahahahha

laila said...

wahhhh
kangkangan gitu
haha

Mawar_berduri said...

cute la pic ni ..hihi..
tak pernah lagi ambik gambar aksi lompat..berat kot nak lompat ...hihihihi :P

rhapsody LiN said...

woah... gud2~
:))

ku nk join contest tu jgk lah.
hehe~

~eZmALiZa~ said...

hye dear..
tengs for join the contest.. :) cantiknye pic..nice2.. :) gudluck.. :)
btw, nak tnye, zacksygfaiz??faiz juge orgnye??adessss....jumpe lg name nih...hahahhaa.... :D

[z@ck] said...

Acancapik..
well..enjoying every moment of life..
=)

eqbalzack..
thanks! =)

@juera..
kalau bt sistem vote..sila vote untuk saya ok.hoh..sungguh tak malu.

sayPOOL rafthello..
ko jadi putera katak aku la weyh..hahaha

salwaredzuan..
masih bertahan lagi jeans tu.tak terkoyak lagi.hahaha

kojah..
kita tengok nanti naa..sapa yang dapat.hahaha

oshinz d senorita..
hohoh..kdg2 perlu guna kuasa veto.baru boleh hidup.hahaha

[z@ck] said...

Dee..
hehe..ada rezeki, ada la.. =)

NeenaAnuar...
sila join contest ni kak. xda had umur. hehehe

suehann..
ingin mencecah langit jika di beri kesempatan.hahaha

laila..
x senonoh kan?

Mawar_berduri..
aku pn berat gak..gagah nak lompat tinggi2..isk

rhapsody LIN..
silakan.. =)

~ezmaliza~..
faiz tu my ex..malas nak tukar url sebenarnya. dats y duk zacksygfaiz lagi tu. hahaha. abaikan url tu. tak penting pun. yang penting..make me ur winner.hahaha

RoSe_ViOleTE said...

spesel pnye peserta nih
pic made from NZ =)

Elle JmDean said...

musti menang punyeee..
kangkangan ang tuh yg mahai! haahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger