Online users

Follower

Tuesday, February 23, 2010

Few snaps of VUW

Ada yang request nak tengok gambar Victoria University of Wellington. So, here it goes.
VUW

Gigih cari signboard Kelburn campus semata-mata nak tempek dalam blog. Hahaha. Kat sinilah tempat aku belajar.

Another poyo pose from me to you. Naah. Depan signboard VUW pulak.
Hunter courtyard. Tempat lepak-lepak.
Erk. Aku tak berniat nak ambil gambar mat saleh tu. Nak snap building merah tu je. Di situlah aku akan menghadiri kuliah dan mengadap Mr Jonathan.

Kelas dah nak start awal March ni. So, sekarang tengah honeymoon puas-puas. Pusing satu Wellington. Berat aku tak turun pun. Isk. Sedih betul. Duk mengharap turun la dalam dua tiga kilo tapi hampeh tak turun pun.Esok ada lawatan ke Kapiti Coast pula. Berjalan lagi. I loike.Masih menunggu line tenet di pasang kat rumah. By the end of this week, insya-Allah dah boleh online. So, tunggu je lah next update ye.

p/s: Post ni main tulis je suka hati. Online pn kat library. Isk.Sadis. T_T




30 comments:

black_mel said...

gambar dalam dewan kuliah xde ker?gambar kelas ker?nk tgk...

LORD ZARA 札拉 said...

zack!!

amikkan aku gambar pemandangan!

nak ajdikan wallpaper. aku tak nak Google kat Internet! nak yg asli dr ko~

NeenaAnuar said...

nice University! belajar rajin2 yer z@ck! jgn lupa sharekan gambar2 honeymoon adik kat sana yer!

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya VUW....hepy jer tgk muka zack..bestnya jalan2..nnti dah start kelas blaja rajin2 yer..gud luck

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hoit.. mat saleh tu nak ngurat ko ke zack? kehkehkeh..

Eyriqazz said...

cantiknya zack..aku jealoous...bila nak pi bercuti di NZ ye?

Dee said...

lepas ni amik gambar sea & beaches pulak..btw..ur VUW tu cantiklah..

nabil said...

bestnya...
:)

[z@ck] said...

black_mel..
ada..nanti aku letak ok.. =)

LORD ZARA..
ada! baru last 2 days pergi pulau..nanti aku tempek kat sini ok..

NeenaAnuar..
orait.will do! =)

Softtouch Hanim..
ok. i try my best.takut gak nak start kelas ni..x tau nak expect apa..huhuhu

Oshinz d Senorita..
hoh..tak da maknanya dia nak ngurat aku aih..hahaha..just someone who passes the road.

Eyriqazz..
nak dtg gtau aku ok..boleh suggest tempat best2 kt ko..heh..

Dee..
gambar sea and beaches da ada..nanti sy tempek ok.. =)

nabil..
=)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wahhhhh cantik2...tetiba aku plak rasa sonok..ngko mmg la lgi sonok kan?? awat hang nak kurus lagi???? kang terbang kna tiup angin hahahahah

encik luth said...

nanti post gambaq lecturer plak k.. haha

[z@ck] said...

suehann..
mana ada kuruih..gemuk la..peha drumstick..huhuhu

encik luth..
oraiitt.. =P

Juice said...

wah zack study kat situ ek..very nice..belajar rajin2 tau peluang datang hanya sekali...gudluck for u zack...

Zuewairy said...

bestnya.. bila la nak jejak kaki kat sana;)

=MissRynn= said...

wahh.. sgt syokk.. gud luck!!

joegrimjow said...

hoho
sane summer kan?
salji xbenti2 lgi trun ni
haishhh

best negara org?
hehe

AcanCapik said...

aku nak request gamabr someone leh? haha...

[z@ck] said...

Juice..
thanks ya!

Zuewairy..
di mana ada kemahuan, di situ ada jalan..

MissRynn..
thanks ya!

joegrimjow..
best mmg best..tp in terms of food..x best..huhuhu

AcanCapik..
pantang aku pelawa sikit..hahaahaa

Solehah said...

hehe..gd luck ya pirah..blajaq elok2,,

[z@ck] said...

Solehah..
thanks =)

syafawani said...

uihhh...teringin weh..haha

AkU said...

nanti kan kedatanagan aku di sana..eceh..eceh..~~

Judiene said...

you really got me biting my fingers la babe
that is soooo damn cool
good luck there!

mr.syazwan said...

FUUUUYOOOOOOOOOOOOOOOOO


da luar negara la da...

bestnyaaa...

zack...

jaga diri baik2 naa

jaga nama baik family n negara

ceewah...

hehehe

ada benda best2 post la kat wan..

teringin nak dpt ole2 dr luar negara tu...

ngeeengeee

mysara newrie said...

Woo ! Cam best jer! Kak Zack, update lah lagi erk??!!

x-po said...

nak ikut..huhu

MieZa said...

cntik....gud luck k belajar,,,=)

Elle JmDean said...

SYOKNYEEE Z@CK!!!!
TERUJA TGK PIC2 TMPT ANG BLAJAQ..
BLAJAQ ELOK2 NOH....
MISS U... TETIBE... HEHEHE ;)

kathy jem said...

Hai Zack.. Wah study kat Oversea lagik..K study elok2 kat sana ek..Nanti rajin2 la tempek gambar banyak2.. :)

[z@ck] said...

syafawani..
mari la sini kalau teringin..hehehe

AkU..
oraitt bebeh..

Judiene..
hehehe..dari ko gigit jari..bek ko pi gigit pintu umah ko..hahaha

mr. syazwan..
oraitt! nanti ada duit lebih skit..aku buat contest..korang tunggu je la ek..

mysara newrie..
cuba sehabis baik untuk update life kat sini..thanks for reading ya!

x-po..
tu la ko...sapa suh lambat sgt dtg KLIA..kn da kena tinggal..hahaha

Mieza..
will do! thanks!

Elle JMDean..
miss u too mama vogue..heheh

kathy jem..
jgn muak ok..hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger