Online users

Follower

Thursday, February 4, 2010

Lelaki...kalau mengayat..

Aku suka dengaq ang gelak. Tambah-tambah bila ang tarik nafas time gelak.Awrgh.

Adeh. Gelak pun boleh suka ka? Tak koser aku nak gelak mengada ishik ishik ishik. Disuruhnya gelak lagi. Jadah apa aku nak gelak tanpa sebab. Heh.

Aku suka ang senyum. Senyuman ang manis.Awrgh.

Teruih kembang hidung. Teruih nak mengadap cermin dua puluh empat jam sambil senyum.

Ang pakai baju colour pink eyh? Awrgh.

Uik. Ni lagi satu. Laki memang kuat berimaginasi ke? Boleh pula feeling geram bila perempuan pakai baju colour pink. Argh. Tak kisahlah baju apa pun, still akan ada effect awrgh kat belakang tu. Gerun oh.

Bukan nak kata semua tapi segelintir lelaki memang pandai mengayat perempuan. Tambah-tambah yang tengah nak masuk line. Semuanya manis tentang you.Dibuatnya kita feeling terbang melayang. Asyik renyih saja kalau baca message si lelaki. Bergayut tak kira masa.Aku takkan tertipu dah. Belajar dari pengalaman. Bila dah dapat, tak semua manis. Kelat yang banyak. Kena hati-hati dengan lelaki.

Aku tak benci lelaki. Aku suka lelaki. Aummm.

27 comments:

intan izani said...

kita boleh tahu laki tu ikhlas ke tak
dari kata2 dia....
tul tak?

joegrimjow said...

ku xtemasok dalam segelintir

Softtouch [Hanim] said...

lelaki zack biasalah...belum dpt mcm2..nak ayat pun agak2lah..ni pakai ayat yg dah basi, mana lah pompuan nk sangkut...:)

[z@ck] said...

intan izani..
yup..true!

joegrimjow..
heh.baguslah kalau tak termasuk dalam segelintir tu.. =)

Softtouch Hanim..
agak la..cliche dah benda tu tapi boleh kembang gak sis..hahahah

AcanCapik said...

stended a tu, nama pun laki... huhu... pmpn kn ske dipuji...

Fikri said...

xkan nak kutuk kot...?
lari arr aweks. hakhak.

@juera said...

uiks!ak klu lelaki mcm tu..pndai mengayat ak bg tendangan jarak jauh..huahuahua..i don't likeeeee it..sori!haha..sib baek my boy x cm tu..kih3

DoDu@HaHA said...

eh, awak nampak tinggi laaaaa..

(ayat mngayat ke ni???)

oranglidi said...

kah3. tak tahan btul munyi auumm last skali tu. hehe

angah iza said...

tersangat la setuju...
nak mendapatkan kite,ayat manis segunus......sampai semut pon x mo hurung kat manis tu..hehheh

Bila da dpt..."ko ni bodoh la"...
"ko ni gemok la"...."ko ni selekeh la"....

how ???? sifat semula jadi lelaki..
kan?kan?kan ?

miss nina said...

bila kuar ayat2 manis , cuba tanya: eh, ni nak gula2kan i ke?

tengok reaksi lelaki, merah padam je tarik sengih sbb kantoi :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wuuuu sokong! ;D

Zarpeno said...

waw! auuuuuuukkkkkkkkk aaaaaaaauuuuukkkk

hahha

Dee said...

berhati2lah..takut burung terjerat masuk perangkap..hehehe..

Asyraf Abdul Rahim said...

tapi perempuan pon ade cakap macam ni kat aku.. heheh.

xleh blah betul.

Asyraf Abdul Rahim said...

tapi perempuan pon ade cakap macam ni kat aku.. heheh.

xleh blah betul.

black_mel said...

haha...biasa la...itu mcm merisik...

saypOOL rafhtello said...

aummm tu macam gaya tiger wood je.huhu

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

betol2..sokong ape yang u cakap tu..mmg ade segelintir yang mmg kaki ngayat..
buleh sakit jiwa kalau dilayan sangat

eyes143.. said...

ntah pape imaginasi lelaki neh.. bg kita tade pape pn, tp dorg da smpai kelaut..

ekyndelisya said...

eleh pirah.
ko ngayat aku,
aku tak citer pon kat blog.

GRRRRR,,,,

malu I taww...meow

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hiiiiiii sentiasa berjaga2 bila jumpa lelaki mengayat..belajar dari kesilapan huhuhu

tQah said...

betoi..tue..zack...

aummmm....takut..ku..laki..kaki..ngayat..nih...

;p

I_Hate_Lolipop said...

tapi ada setengah lelaki yg ckp mcm manis..tp sebenarnya diaorang mmg jujur dari hati..

P/S: betui la tu senyum hang manih.

NeenaAnuar said...

pendek kata... tunjukkan diri kite yg sebenar @ true colours kat owang lelaki nie sewaktu berchenta!

Kalau kekurangan kite tu dia leh terima.. maknenyer dia betol2 cinta kan kite...

akak berkata melalui pengalaman gak nie.. hehehee..

avid gunner said...

hahaha...apsal ngan aumm tu?

Elle JmDean said...

aku lemah tanpa lelaki.. hahahhaa

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger