Online users

Follower

Wednesday, February 3, 2010

TERbeli, tak sengaja.

Yang unsettled things tu belum setel lagi ye. Plan hari ni lingkup teruih. Kononnya nak pi JPJ. Tapi kemalasan merasuki diri. Rasa malas nak pi renew lagi. Malas untuk segala-galanya. Merajinkan diri untuk melipat baju yang bertimbun-timbun dan sambung packing luggage.

Aku baru dapat tahu yang hand luggage tak boleh bawa beg kain, tapi kena bawa beg yang beroda. Gelabah la mak cik sebab mak cik tak ada mini luggage lagi. Teruih capai jeans, sarung jersey, pakai syria, zuuppp pi tunggu teksi depan rumah. Sumpah selekeh! Nasib memang kurang baik lah hari ini. Selalunya kalau tunggu teksi tak sampai 5 minit dah dapat. Ni tunggu dekat 30 minit baru nak mai sebiji bas. Peluh toksah duk kata la. Satu badan basah. T_T

Aku kalau shopping sorang-sorang, cepat saja tangan nak mencapai itu ini. Huhu. Tujuan asal keluar nak beli mini luggage saja. Mini luggage saja ye kawan-kawan. Tapi, sebelum tertunainya tujuan asal, aku dah TERbeli 3 helai baju dan satu knitted cardi. Ok. Sila hempuk aku dengan bantal sekarang. Pantang nampak sale, konfirm aku pi. Dari batuk krung krang krung krang, terus hilang kahak bila nampak baju murah. Tok tak nampak semua barang aku tu sebab aku sumbat dalam luggage. Kalau dia nampak, konfirm panas telinga ini. T_T

Esok nak pi SP. Nak pulangkan broadband dan buat lesen. Ok. Kali ini mari berdoa agar tujuan perjalanan dilaksanakan. Tak mahu melencong pi tempat lain dah.

18 comments:

hanismalik said...

Ko sambung blaja mana ek? bestnyer=)

black_mel said...

owh...cek shopping kat mana?kat cs sp ker?kat jitra ada pasaraya?ka shopping kat tesco sp?

angah iza said...

gila shoping tol..
bahaya jalan ngan zack...leh kopak duit.hehehhe.
esk jgn melencong ok..wat lesen :P

AcanCapik said...

bawak duit cukup2 je zack, baru la tak melencong. huhu...

Rara said...

haiyoo,aku xpnh g shopg sorg2,
pling kurg pn mst ad sowg mber.. :)

[z@ck] said...

hanismalik..
NZ.. =)

black_mel..
CP dan Pacific..

angah iza..
ha..agak la..huhuhu..kna ad sorg yg bley tolong marahkan zack klu terlebih shooping ni..sis boleh? hee

AcanCapik..
haa..betoi gak tu..tp kad bank duk ada..tak jadi gak..

Rara..
sometimes shopping sorg lagi puas..kita bebas nak pi mana2 pn..kalau ada kawan kang dia x selesa plak nk ikut kita merata

QisTina said...

hahaha..
same la kita..
barang shopping sume sumbat dlm beg.
takot mama ngan ayah tau tina shopping sakan.
nanti kene leter.

:P

Judiene said...

tu la hang, iman tak kuat
lagu mana nak p new zealand neh
hahaha

DoDu@HaHA said...

tu belum datang dah shopping sakan... dah pergi nanti cana laa agak-agaknya kan... huhuhu

[z@ck] said...

Tina..
hahah..ingtkan aku sorang ja bt lagu tu..ang pun sama gak..

Judiene..
tu la..baru duk berdoa semalam..dah hancur lebur doa..T_T

Dodu@Haha..
macam mana nak simpan duit ni weyh..ajaq aku sikit

b.u.l.a.n said...

kena beroda ke? alamak, kna beli gak la ni. hoho

b.u.l.a.n said...

kena beroda ke? alamak, kna beli gak la ni. hoho

Kuda Kertas said...

ooo..moge urusn2 tu sume bjln lncr..

Ah Fatt said...

dah namanya perempuan
memang kaki shopping

ini blog wirdah said...

p SP elok2 na..
pasang niat elok2.haha.

'AQILAH said...

harap2 tidak tersoping

Softtouch [Hanim] said...

adatlah tu zack..konon2 nak beli tu tp terbeli yg lain..he he he

NeenaAnuar said...

takper zack.. selagi leh balun... balun jerk! hehehe...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger