Online users

Follower

Friday, February 5, 2010

Sedapkan hati yang berduka

(Paragraph sedapkan hati)
Lepas ni dah jarang boleh update macam selalu. Padan muka kau Zack. Broadband dah hantar balik kepada ownernya. So, sekarang ni hanya bergantung kepada connection dari wi-fi hotel-hotel murah. Tak pun wi-fi jiran sebelah. Kalau ada la. Lepas ni kena la enable balik wireless connection. Mana tau miracle berlaku. Tiba-tiba dapat. Heh. Solat sujud syukur kalau dapat wireless area titi gajah ni.

Ok lah. Fast update daripada aku. Currently in CC dan cuba sehabis rajin untuk buat auto publish sebanyak boleh. Huh. Dasar blogger tegar. Semalam ke JJ Perda bersama Adawiah untuk last shopping mopping. Lepas ini tak ada dah. Dah berjanji dengan diri sendiri tak nak bazirkan duit. Tok dah buat tazkirah pasal kepentingan berjimat cermat. Sebagai cucu yang tooaat, kenalah ikut. T_T First time makan Kenny dengan alasan ala ini last time nak makan besar before pi NZ. Tak pa lah. Lepas ni kempunan nak merasa. Potato dia tak sedap. Menyesal ambil side dishes yang tu.

Jumpa dengan mamat keremping ni. Dia datang bawa mata air. Phewiit. Hahaha. Tahniah bro! Akhirnya ketemu jua pengganti. Memang lenguh pinggang dan kaki berjalan pusing satu JJ tu. Kebetulan terjumpa pula penternak hamster ni kat popular. Dia tengah cari buku tentang penjagaan binatang. Caring sungguh minah ni terhadap hamsternya. Heh.

Ok. Lepas ni jangan rindu-rinduan ye. Teruskan mengklik nuff dan jangan lupa drop komen ye.

22 comments:

angah iza said...

kurang update x pe...
jgn x update langsung.hehe

sI tEDI said...

i x pernah lupa yu.. yu jgn lupee i.

Jijahh @ f.k said...

ye laa .. jaga diri leklok..

DILA is AZIE said...

betol kate iza. kurang update, xpe. jangan xde langsong. :)

joegrimjow said...

skrg pon tenet ngah lembap
better la kan dari xde langsung

AyanaAsham said...

sng cite tenet mmg penting la di abad ni...:D

hepi weekend

Judiene said...

hang ni, cakap lagu ni plak
don't worry, kalau ada wireless tu, ada la hang nnt
hahahaha!

mysara newrie said...

Alahai, Kak Z nak g mana?? NZ?? Study??

Ah Fatt said...

dah insap ler ni kena tazkirah? haha

ini blog wirdah said...

oho.tak mao berduka. chill out k :)

syafawani said...

la..titi gajah ka..
cek kenai tok siah dok area situ..haha

avid gunner said...

sampai nz makan megi je la..haha..

Eyriqazz said...

bila nak fly ye?

Pais Chaos said...

hamster itu laki ke pompuan??

hans said...

haih...
lepas nih hadiah besday aku sila beli dkt NZ yer
hahahaha

I_Hate_Lolipop said...

even kau x dpt berbelog...namun kau masih sempat mengaut untung dgn paksa kami click nuff ko ek?..haha

DeVoTeD LiLy said...

hahaha..
ahernya kt popular jgk kite bertemu..
ehehe...

Dee said...

lepas ni kalo kt nz tu senang je kot nk online..rajin update n boh gambar nz yg cantik2 ye..

ElyaElmo said...

i sedang mencube menjadi seorg blogger yg tegarrrr hu3

AkU said...

hg tok sah jadi lagu aku sudah..
~~

ツ ZatiL e-OneNiey said...

waaaa..nk tinggal kn mlaysia eh?
bye2 sis!
gud larkkkk!
:)

lyn_choong_jr. said...

sis, even i tak knal u, i trasa seday bile u nk g luar negara....tp i sgt2 proud of u sbb u one of da malaysian n u r cute gal yg dpt ke luar negara ntok smbong study..pape pon, take care n jgn lupe asal usul ye..gd luck n study btol2...again gud luck....

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger