Online users

Follower

Tuesday, February 9, 2010

Selamat tinggal Malaysia T_T

Sudah lama tak menjenguk blog.Aku kira ini post aku yang terakhir sebelum berangkat ke Wellington malam esok. Rasa pelik pula nak menulis kat sini. Baru tinggai tak sampai seminggu dah hilang momentum untuk menulis. Apa daa..Sekarang aku ada di Damansara, tumpang tidur rumah Pak Su. Pinjam broadband Malia. Dah sangap sangat nak post entry terakhir di Malaysia. Ceh. Duk buat sadis pula kan.

Rasa berdebar pula nak berlepas esok. The first trip dah selamat sampai di NZ. Wah. Syok nya Kema dapat online dari Education House. Dah selamat jadi orang NZ awal daripada kami yang second trip ni. Hehehe. Untuk second trip, dari IPSAH ada 27 orang. Dari maktab lain aku tak berapa sure. Tapi kami dah diberi peringatan untuk bergerak dalam kumpulan maktab masing-masing. Takut tercampur dengan budak JPA dan MARA. Flight pukul 9.30 malam tapi kami kena datang seawal 4 petang. Siapa lewat, kena marah dengan Encik Zul. Huhu.

Kepada semua yang wish through FB dan blog, thanks ya.Doakan perjalanan aku selamat. May God bless all of you too. Kekangan masa buat aku tak sempat nak jenguk blog korang. Aku akan try sehabis boleh untuk bagi latest update bila aku sampai di bumi NZ nanti.

Selamat tinggal Malaysia. T_T Hye Wellington.

44 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

finally.. tibe mase utk say hye kat negara omputih. kaut segala ilmu yang ade kat sane ye zack. always take good care of urself. dan semoge dapat pakwe baru kat sane. hehehe.

NeenaAnuar said...

bon voyage z@ck!

akak doakan semoga z@ck selamat sampai di NZ! tak sabar tunggu z@ck update dari sana. take care yeah!

LALA said...

zack! happy flying :))

aNoZ said...

kau fly best 3 hari pertama je... lps tu kompon nk balik malaysia balik. haha... anyway, nice blog. salam perkenalan... =))

oranglidi said...

LU SAMPAI SANA NANTI JANGAN LUPA ROJER BLOG WA!!!!!!

joegrimjow said...

walaa
slamat sampai sane

jgn lupe join contest kat sana nanti
hehe

|arieza| said...

safe journey dear :)

Lady Dyla said...

Selamat berangkat dan merindui Mesia... seyes windu...

AcanCapik said...

have a safe journey zack. leh kirim salam kat mrs acancapix tak? aku tak dapat khabar berita lagi dari dia. huhu...

widda_me said...

bye zack aka pirah...
missing u babeyh..
tp aku tau...kau lg rndu malaysia.


btw:aku sadis ko x smpat smbut raya cina kt cni..
xpe2..aku nyannyi kan..
kong xi kong..
xi kong xi ni...

rathiqah azmira rosli said...

bestnyewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww


sowey terlebih excited
hehe

[♣]sara®sites™ said...

pandainya akak dpt ke luar negara.. akak study apa kat sana..??
semoga akak disana akan sentiasa success dan kuat iman akak.. bye..

FaTiN said...

semoga suksess di sana!

AyanaAsham said...

slmt jln.....hepi success

wawa said...

zack,

akak doakan zack selamat sampai sana ye...

take care =)

DeVoTeD LiLy said...

bon voyage pirah..

take care..
t balik mesia belikan patung biri2..
hehhe..
weyh.. sorry ta dpt anta..
huhu..

Redbloodsnow said...

fuhhh...best giler leh study kat nogori omputih...hikhik. zack, zie doakan zack selamat spai ea. kimslm kat mamat² omputih yg ensem² je taw...wakakakakaka


:P

[s][u][e][h][a][n][n] said...

dah nak pgi erkkk....semoga semuanya selamat..jge diri bebaikkk...sedih la pulak :(

intan izani said...

semoga selamat sampai ;p

angah iza said...

semoga selamat sampai ye zack..
sob....sob....sob....
tetiba sedih lak :'(

jaga diri bebaik kat tempat org.
jgn nakal2...jgn ngurat omputeh :P
yg paling penting jgn lupa blog.

Elle JmDean said...

Gud Luck z@ck!!
take gud care!
Always ingt asal usul...
yg penting... ingt Yg ESA..
jaga diri hiasi peribadi.. ;)

cikTAM said...

moge selamat

I_Hate_Lolipop said...

aku nak fridge magnet...hahaha...take care.

dila said...

ya allah zack..
sedih aku baca entry ni
dah start nak rindu nat kau da ni..
huhu

mr.syazwan said...

arhhhhhhhhhh

ku merindui mu....

(tibebe je)

nge3.........

tc zack

=)

Rara said...

tkcre zack.. :)

~salwaredzuan~ said...

sis,
u take care yer..jgn lupa update ur blog sll.nnt kalau ade rezki lebih, i g jejalan sana ke, leh laa jumpa..wah..poyo gile, first time jumpe kat obesi

kojah said...

babaiii...sedih wei xdpt jmp ko b4 ko berangkat...ko jaga diri kat sana ok...jgn lupekan family ko n aku kat cni...best of luck!!

muahsssssss!!moga ko selamat semuanya =)

Dee said...

bon voyage my sis!! Take care, jgn lupa solat, jgn lupa apdet blog..study smart. Lg satu..jgn lupa diri..kehkehkeh..

laila said...

patut ko dh lama xklik nuff aku kan
aku pun bizi lama xjenguk semua org
wehh belikan aku lembu sekor kat sana plzz

♥HudaLuna™ said...

happy flying to NZ zack!

take care

huu..
dh lm x jenguk hang pun nk terbang dh..

blaja rajin2 okey?

mwah!

Fathi Adha said...

nk balik nanti...bawalah sekor kangaru...hihi

DILA is AZIE said...

btw, take care ye. :)

sI tEDI said...

zack! jangan lupa daku.

hug! hug!

mysara newrie said...

Kak Z, kuatkan hati~ wish u all the best!! hehe. lepas nie tak da dah tmpat nak brmanja2. huhu

Ah Fatt said...

semoga selamat
jgn lupa update

nabil said...

weh zack,ang dok welington ke??

jgn lupa aloq setaq no...

sunyi aloq setaq tanpa ang...

semoga selamat semua... :)

syafawani said...

holloohh...
have a nice n safe trip zack:)
belajaq rajin2..
pliz be proud to be a Malaysian there!hehe

x-po said...

huhu slmt jln..jgn mabuk2 dlm flight ye

░♥si lampu neon♥░ said...

alaaaaaaaaaaaa taknak meet dulu ke? ;(

she_mah said...

bestnye g NZ.. moga selamat pergi dan selamat sampai..take care di tempat orang.

i.Z.z.A.t.Y said...

good luck babe! :))

hans said...

gudluck...
eh,jgn lupa hadiah besday aku tahun nih dari NZ tau
hehehe

selamat makan limau banyak2...hehehe

Akmal Hakim said...

have a safe trip okay =))

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger