Online users

Follower

Tuesday, March 30, 2010

30999. Dah dekat dah. Siapa yang kena?

Printscreen 30999 dapat t-shirt di sini.Anda masih lagi berpeluang untuk menjadi pemenang.

Aiyok. Dah dekat. Kita tengok siapa yang kena.

30999 30999 30999

Ada yang tanya kalau ramai dapat capture 30999 macam mana? Adakah aku akan pilih based on siapa cepat hantar e-mail atau apa. Jawapannya, of course la kepada semua yang berjaya capture. Hohoho. Pemurah betul la Zack ni. Bukan apa. Aku dah lama pasang niat nak buat contest. Cuma buntu nak buat contest apa. Ini pun last minit terfikir idea printscreen.

Berdebar-debar pula tunggu counter tu mencanak ke nombor 30999. Siapalah yang bertuah tu ye?

p/s : Baru perasan, trafik blog ini naik tinggi after ada printscreen contest. Lepas ni, kena la buat contest selalu kalau nak maintain trafik. Hahahaha.

21 comments:

sI tEDI said...

aku nak berkampung kat sini lah! ekekekeke!!

cikgadis said...

mau! mau ! mau! mau jd pemenang!
grrrr~~~

AyanaAsham said...

pinjam password ko.sng ket printscreen.agagagaga..
so camne kat sane.okai ke!

NeenaAnuar said...

alamak.. masih 30904 laa... hehehe..

[z@ck] said...

si tedi..
ko jadi guard blog aku untuk seketika la macam tu..tolong buang segala sawang jika ada.boleh?

cikgadis..
ya ya..silakan.. =)

AyanaAsham..
hahaha..tak boleh..password aku lain macam sikit bunyinya.kang terkejut kang ko kalau aku bagi.hehehe

Hanida Lavida said...

yang.. kalau i menang..
boleh tak kirim t-shirt Canterbury stripes blue white tu :D
nak yg tu....

Ilham Liyana said...

weh awat tak buat nombor 30909 aku bukak nih.. haha..

Whoopz said...

Gane nak print screen guna tep0n buruk neh? Adeh.. Nak j0in gak.. :p

[z@ck] said...

hanida lavida..
wooh..tak mampu nak beli canterburry..sangat mahal. T_T

Ilham Liyana..
hahaha..jgn melawan cakap penganjur.30999 jugak

whoopz..
guna laptop je printscreen tu. =)

Nur Su'aidah Bachok said...

emmmmm...dpt no 31000 kecewaaaa!!

cikmin said...

yeayy !!!!!!!!!!! cikmin dpt 30999!

Whoopz said...

31000??? Urgh.. Dem..

http://zacksygfaiz.blogspot.com/2010/03/30999-dah-dekat-dah-siapa-yang-kena.html

sI tEDI said...

menyampahlah!!!!!!!!!!!!!!!

ada org dah sembur2 aku ni!! aku duduk sini lama tau!!! Tetiba masuk dah nombor lain!

aku dapat 31 000..

Syahrul Iman said...

yeay..alhamdulillah..nasib baik dpt gak 30999 tu..

mimi mimi said...

hoyyy
telambat 2 angka..ciss

att said...

damn....0031001....
nak tshirt freeeee....
haha..

att said...

damn....0031001....
nak tshirt freeeee....
haha..

pOlkadOnat said...

yay!
terlepas.. cdey giloks.. wat le cntents ag.. nk2.. i like! huhu

PinQib said...

terlepasss

haziQah said...

ok kecewa..argghh huhu

Ilham Liyana said...

weyyyyyyyy!!! gila kecewa bukak2 dah banyakkk dah lari nombor tuuu. T___T haha.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger