Online users

Follower

Tuesday, March 30, 2010

April fool

Printscreen 30999 dapat t-shirt di sini.Anda masih lagi berpeluang untuk menjadi pemenang.

1 April bakal tiba. Tak sabar nak hantar assignment. Siapnya belum lagi. T_T Sebut 1 April, teringat pula April fool.

Dulu zaman sekolah, memang layan betul April fool ni. Memang ditunggu-tunggu 1 April sebab nak pekena member. Aku tak pernah kena prank teruk. Setakat fake calling tu ada la. Dah cliche sangat benda tu. Bagi yang tengah tunggu masa sesuai untuk revenge member tu, elok sangatlah buat on 1 April. At least boleh mengelak dari kena marah teruk-teruk. Hahaha.

Tapi, prank kawan aku yang sorang ni memang melampau. Aku tak pernah terfikir pula idea ni sebelum ni. Ampa tahu kan biskut oreo? Dia gantikan krim putih dalam oreo tu dengan ubat gigi Colgate. Simple je kan. Tak perlu fikir lama-lama.Kebetulan member aku yang lagi sorang ni pantang dihulur makanan.Laju je masuk mulut.Ha. Rasain lo. Menggelupur pedas makan colgate. Hahaha.Bagi aku, it's ok kalau nak melawak mild-mild ni. Jangan terlalu over sangat. Boleh bergaduh kalau tak kena gaya.Nak melawak pun tengok juga member kita tu macam mana. Kalau yang stail sporting, ok la. Kalau yang panas baran, hang memang tempah maut!

Ampa pula macam mana? Ada plan ke nak pekena siapa-siapa 1 aribulan ni? Hehehe.

11 comments:

Redbloodsnow said...

haa tuh ler kan. time still kat high skool mmg layan giler kan april fool nih. jd keji kenakan mmber..huhu

[s][u][e][h][a][n][n] said...

makan oreo ngn colgate hahahahha kesianyer sapa yang kna tu..

time sekolah dulu budak laki la selalu kenakan orang time april fool...kadang tu gurauan melampau..

AyanaAsham said...

best gak pekena housemate guna idea biskut oreo tu.ngehehhee

Ain Nabila Ibrahim said...

buat masa nie haty aien baik..
xde plan nk kena kan kwan =p haha

mysara newrie said...

Haha. Giler lah pakai ubt gg colgate. Haha.

Tak da citer yg best kalau april fool sebab sumenya cam malas je nak sambut. hehe

AkU said...

hahaha..hg kijam zack..

PinQib said...

tak berani..
haha.. kang kena penampo sedas br sedap

Nurul Zaty said...

adeh..sama taktik la ngn kawn sy kak zack.
kat mrsm la..haha

Judiene said...

nape xtukar krim oreo tu dgn kapur kasut ke
konfem tidur spital mlm tuh
hehehehe..

NeenaAnuar said...

hohohoho.. colgate oreo! cam menarik jer! heheheehe...

Mard said...

yg do pranks ni (walau sekadar nak melawak konon), adalah mereka2 yg berfikiran mundur... yelah, orang mundur ni mana reti jaga perasaan orang lain...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger