Online users

Follower

Wednesday, March 31, 2010

Keputusan printscreen 30999.

Pemenang counter 30999 telah pun diketahui. Secara total, 4 orang berjaya printscreen nombor yang sama.

Tahniah kepada (drumroll sikit) :

1) Pemilik blog Asiah Termizi yang baru kembali aktif meng update blog baru-baru ini. Blogger yang berasal daripada Negeri Sembilan ini berjaya menjadi yang pertama send e-mail kepadaku.

2) Farhanah Md Sam yang merupakan silent reader blog Insan Tinggi.Tajuk printscreen dia "cepat". Hahaha.Nampaknya dia bersungguh-sungguh menunggu counter menjadi 30999 dan cepat-cepat printscreen.

3) Cikmin dari Pahang. Pemilik blog mata satu ini sanggup menjadi guard blog aku 24 hours semata-mata nak hadiahkan t-shirt NZ kepada hubby tersayang.Auw..So suweett.

4) Pemilik blog tales from nowhere yang sukakan gitar (aku agak je sebab profile pic dia pegang gitar. Ahli muzik barangkali).

Tahniah kepada semua! Bravo! Bravo!

Kepada yang lain, jangan berkecil hati kerana selepas ini akan ada lagi contest yang bakal dianjurkan oleh Insan Tinggi. Jangan berduka, jangan putuskan leher anda, jangan tension-tension, jangan minta aku undurkan kembali counter tu dan jangan macam-macam. Hehehe.

Terima kasih atas sambutan yang memberangsangkan. Tak sangka ramai yang nak baju tu. Tak pe. Next time ada rezeki lebih, aku up lagi hadiah ye.

Psst..trafik bulan ni tinggi. =)

18 comments:

cikgadis said...

arghhhhh!!!!!!

*tekanan melampau akibat kecuai diri sendiri lalu menyebabkan diri ini tidak mampu merebut t-shirt yang sangat menggoda!*

'AQILAH said...

oh strategi yer

[z@ck] said...

cik gadis..
hahaha..cuba lagi next time
=)

Aqilah..
hidup perlu ada strategi. =)

@juera said...

tggu2 x dpt..last2 melepas..huhu..x dak rezki noooo..x pe la..hehe

rizal jabai said...

da cantumm balik da leher yg terputus tuh..

hahaha

contest yg besh..troskan!!chaiyok!!

NeenaAnuar said...

alaa.. tak der rezeki gamaknyer!

hehehehe.. takper.. next time buat contest lagik yer dik!

congrats to all winners! ;D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya...nampak sangat akak ketinggalan...huhuhuhu melepas t-shirt NZ...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ala..dah terlepas sudah arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

I_Hate_Lolipop said...

aku nak t-shirt kau kawen.

syafawani said...

cheh da terlepas..xpa la..mai klik mister potato ja la..ihik

NeenaAnuar said...

alaaaaaaaa... tak der rezeki nak dpt hadiah dari NZ... hehehe..

lepas nie buat contest lagi yer zack! hehehe.. btw.. congrats to winners! ;D

Ain Nabila Ibrahim said...

congrats to winners
next tyme harap xjd winner dh .
bg peluang cikit kat kami nie =p

Asiahaha's said...

yehaa! sy yg pertama ek.. hehehe. thanks kak zack :) kalau ada lagi contest pasni, nak join jugak la.. ni 1st time tau sy join contest2 macam ni. hehehe

Zuewairy said...

tak kesampaian juga la aku nak dapat baju tuh:)

sI tEDI said...

:(

Dee said...

aiseh..terlepas sudah..congrats to the winners..ramainya..

Whoopz said...

zack.. adiah saguhati, sagujantung xde ke? dpt penutup botol oren pun kira ok ar.. janji made in nz.. :p

Anonymous said...

zafirah,
kantoi disitu.haha..

*farhana*

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger