Online users

Follower

Wednesday, March 31, 2010

Vote for Neelofa

Masih ingat lagi pada si cantik manis ini? Banyak kali juga aku post pasal Neelofa dalam blog ni. Sila klik ini , ini dan ini untuk ketahui apa hubungkait Neelofa dengan aku. Sekarang dia tengah tunggu untuk Final Dewi Remaja 2009/2010. Tapi sebelum tu, haruslah anda semua vote Neelofa untuk melayakkan dia masuk ke final sebab 30% diambil daripada vote anda semua.Vote weyh. Jangan tak vote.

Untuk vote, taipkan Dewi 15 dan hantarkan ke 33333. Kalau AF hang boleh vote, takkan Dewi Remaja tak boleh nak vote kan? Hehehe.Aku nak vote tak boleh. Tak valid undi dari Welly.

Neelofa punya semangat buat video Vote for Me sempena Dewi Remaja. Aku nak upload kat sini tak boleh sebab tak reti nak share dari FB ke blog. Isk. Memang dia bersungguh-sungguh nak menang. Lagipun, dia memang layak ke final sebab cantik, ada talent dan sangat pandai. Waktu kat MRSM dulu, pointer dia asyik 3.5 above ja.Full package la minah ni. Tu dia..Kan dah keluar cerita lama. Hahaha.

By the way, siapa yang rajin tengok iklan Fair n Lovely, mesti cam dengan muka Neelofa ni. Dia dah banyak main iklan dan video klip.Cangak apa lagi? Pi amik handphone dan vote sekarang.

All the Best to you Lofa! Thanks sebab still ingat kat kami yang duduk jauh ni. Isk.Terharu.

10 comments:

nur 'adli azhari said...

dah!

hans said...

gudluck untuk beliau

intan izani said...

promo giler2 ni

die yg iklan anak tukang mekap tu ke?

Ery Farieha said...

setelah digodek2, ohhh beliau kwn mrsm kwn ukm ku
hehh byk link

Whoopz said...

Yea la.. Yea la.. Aku vote.. Bak cni n0 tep0n dia.. :p

I_Hate_Lolipop said...

aku si miskin yg tiada credit (T_T)

Dee said...

mmg cantik ar..tp k dee xleh nk vote..sbb hubby bg topup..kalo dia tau..lps ni dia x bg dh topup..hahaha..

@rE-LonG said...

Wakaka!sbr je la..jgn tertekan ye..hihi..

bgtau je yg tmampu..letih kn layan org mCm tu..hihi

NeenaAnuar said...

oh! she's really beautiful! ;)

Napie Moksin said...

Assalammualaikum,

Tuan/Puan Editor,

Saya selaku pemilik hak gambar2 Neelofa yang telah tuan/puan letakkan di blog tuan/puan ingin memohon kerjasama dari pihak tuan/puan agar menghapuskan kesemua gambar2 Neelofa serta merta.

Link gambar2 tersebut yg mana terdapat sekeping gambar hakmilik saya http://zackohzack.blogspot.com/2010/03/vote-for-neelofa.html

Di harap pihak tuan/puan dapat menghormati keputusan saya ini.

Sekian Terima Kasih

Napie Moksin

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger