Online users

Follower

Tuesday, March 16, 2010

Autumn trip girls. Come and join.


IsmaNZ akan menganjurkan Autumn Trip untuk adik-adik tahun pertama sempena dengan cuti yang bakal menjelang tidak lama lagi. Hurry, mark your calendar with this awesome program!

Mari berjaulah (berjalan-jalan) mengeratkan ukhuwwah.YEAY!! Perincian adalah seperti berikut:

Tarikh: 2-5 April 2010 (bermula pada first day cuti)
Destinasi: Taupo dan Rotorua
Yuran penyertaan: to be decided (InsyaAllah affordable )

Kita akan bergabung dengan rakan-rakan dari Auckland dan Palmerston North juga untuk trip ini.WOW! Ada pelbagai program menarik yang akan diadakan, berjumpa ramai rakan-rakan baru, serta melihat/melawat/bermain di pelbagai lokasi menarik di sepanjang perjalanan kita, Subhanallah.

Nah. Aku copy paste je e-mail dari Kak Jenni. Tunggu apa lagi. Takkan cuti nak cangak duk senyap dalam rumah kan? Jejom kita meriahkan trip ni. Lagipun, bukan senang nak cari orang yang willing nak bawa kita jenjalan jauh-jauh ni. Sebarkan kepada yang lain dan segera e-mailkan confirmation anda kepada :

Noor Ruzaini Adam (kakJenni)
021-0488229
ruzaini86@yahoo.com (ym)
ruzaini.adam@gmail.com (fb)
No 8, 142, Willis village, Willis street, Wellington, NZ

Memang pemalas nak re-type. Main copy paste je. Tak pe. Dalam blog sendiri. Bukan dalam assignment. Hahaha. Oh. Lupa pula. Ini for girls only. Wohoo..Tak sabar nak pergi Rotorua!

14 comments:

Asyraf Abdul Rahim said...

alah kalau terbuka untuk lelaki pun macamlah dapat aku pergi. tsk. tsk. :(

att said...

pergi eh z? seb baeik, ade jugak kwn huhu..
kak jeni kate approximately nzd150-200. kalau ramai, maybe boleh dpt lg murah..

Dee said...

i nk join..tp tiket kapalterbang nk gi nz dh abislah..huhuhu..

nabil said...

isma aktif betul kat sana...
mmmm....

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ooo sonok la ko time cuti..ni la masanya nak jalan2 heeeeeeeeee

I_Hate_Lolipop said...

nak join....mahu mahu mahu!

zaizax said...

weh, nak join gakkk..kalo yg dok kedah cmna nak join..he fee berape?

NeenaAnuar said...

alamak!! dah terlepas MAS fair lah hari tu... huhuhu....

besttttttnyer z@ck gie jalan2... jgn lupa share your experience yeah.. akak tak dpt ikut.. tengok & baca citer zack pun jadik lah!

p/s: z@ck kene tag ngan akak taw... sila lawat sini yek!
http://neenaanuar.blogspot.com/2010/03/tag-wallpaper.html

and dpt award jugak! sila ke sini... http://neenaanuar.blogspot.com/2010/03/beautiful-blogger-award.html

miss lolly a.k.a luvfareda said...

aiyohhh.

ada tiket free tak ?

AcanCapik said...

adeh, baru nak ikot...

Solehah said...

uit..bestnya..nak ikutttt..

hans said...

aku nak join
hahha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasib jauh..klu dekat leh join jalan2...

PinQib said...

ak da agak da..
mesti x tahun dpan, tahun ni, msti ada da trip2 yang memanaskan hati aku ni

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger