Online users

Follower

Thursday, March 25, 2010

Nak balik ke tak?

Nak balik ke tak summer ni?

Balik

Tak balik

Balik

Tak balik

Kalau balik :
1) Dapat makan McD, KFC, nasi lemak, roti canai dan macam-macam lagi. Lepaskan kempunan.
2) Boleh lepak dengan member.
3) Tak payah bayar sewa rumah. Dalam tangan ada RM 3000 lebih. Wohoo..banyak tu.
4) Konfirm berat badan bertambah. Wahahaha.

Kalau tak balik :
1) Kena cari kerja baru ada income lebih.
2) Kena bayar sewa rumah. Tak ada RM 3000 dalam tangan.
3) Boleh pergi jalan-jalan tempat orang.Bila lagi kan. Dahlah dua tahun je duduk sini.
4) Kempunan nak makan masakan tok.

Weighing tak boleh blah betul. Isk. 50-50 ni. Nak balik ke tak???

23 comments:

yusuf mujahidin ™ said...

jalan2 la..pi aussie ke..
hehehe

nabil said...

ko baru jer pergi kan..
so tak payah la balik...
kumpul duit, pastu beli tiket balik raya awal2...

angah iza said...

ala...baru je sampai sana kan ? xyah balik la...
jalan puas2...sbb 2thn je kat sana kan...

cari pakwe sekali kat sana..
hehehehe :P

ikanbilis said...

pi lawat Waraipapa. Kenapa? sebab dulu saya keja call center, call NZ je nama tempat tu melekat dalam kepala agahaha..

Sharinginfoz said...

makan banyak2 sedap.. hmmm balik jangan tak balik.. susah nak buat decision kan..

Jumpa Doktor Gigi

Melancong Percuma???

[z@ck] said...

yusuf mujahidin..
bagus gak idea ko tu..

nabil..
kalau raya kena time sem break ok la jugak..tp macam x da harapan je nak dapat balik raya..isk..

angah iza..
ehem3..tengah mencari la ni..hahaha

ikanbilis..
dulu ko penah duduk welly ke?

baincardin said...

Support Earth Hour! yay! ^_^

dd dudu said...

zack, zack baru je g sana kan. jalan2 laa dulu (^_^)n cari more experience.. part time ok gak, heheheheheheheh

zaza said...

undian menunjukkan ramai yg xsokong ang balik...

so xpyh blk la zack...
sabaq2 sat..
ang leh round NZ dlu puas2...
gpun ang kt sna 2 taun ja kan...

Softtouch [Hanim] said...

better xyah balik kot..mmg lah rindu zack..cube cr part time ker..tmbah duit ape yg patut..tp kalu semua kwn zack balik n zack tinggal sorang, payah jgk..cube pakat ngan kwn2 ok...

Ain Nabila Ibrahim said...

roti canai roti canai roti canai ~
zack pikir kan =p
hik3

sasha* said...

kalau i kn ambik kesempatan keje,kumpul duit and pg jalan tmpt dorg kat sane.bukan selalu u dpt peluang cmni kan

[s][u][e][h][a][n][n] said...

aku pun setuju...x yah la balik...2 thun kat sana kjap jer...

leh jalan2 kat sana..bukan selalu dapat pi tempat orang neh :)

NeenaAnuar said...

kalau akak pilih TAK BALIK.. hehehe.. sbb alang2 dah kat sana.. baik gunakan peluang yg ade tu sebaik mungkin! :D

.: ♥ Vintage :. said...

balik balik balik balik balik balik!!! pulau perhentian! pulau perhentian! pulau perhentian! pulau perhentian!

Redbloodsnow said...

zie nk hasuttt...TAK YAH BALIKKKKK. 2 tahun je tueeee babe. ..kehkehkeh :P

nursarah said...

melancong.melancong...!

x-po said...

blk la.. i rindu kt u ni..hehe

mysara newrie said...

tak pyh balik lah ~ g jln2 kat negara org pulak :) heheh. jimat duit sikit + tmbh pengalaman

Asyraf Abdul Rahim said...

takyah balik. pergi cari kerja. nanti dah blk malaysia, barulah ada banyak modal nak jeleskan kawan2 kat sini. hehehe. tambah lah duit tu. jangan nak shopping je. huhu.

PinQib said...

kLau ak..
x balik da kot..
bilo lg nk merasa kat negeri orangf

att said...

xyah balik..kite melancong gi tokyo ahaha

akma said...

balik la..cyan nenek kat kmpg tuwh..
na pegy oversea,bile2 mse jew..da abes study,da kje nnt pown ley melancong lg kan..tp nenek tuwh,tadew pengganti ouh..klu sy jd nenek tuwh, msti cdey cucu xblk..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger