Online users

Follower

Monday, March 1, 2010

Signifikan tersendiri

Hari ini kelas dah start. Cuak cuak cuak. By the way, ada yang request untuk letak gambar yang best- best kat blog. Best tu universal. Bagi aku gambar-gambar ni best la. Ada signifikannya yang tersendiri.

Kat Lindale Farm. Kambing gurun tu jahat oh. Dia gigit plastik bekal makanan aku. Isk. Asalnya aku nak umpan dia untuk mai dekat dengan aku. Sekali time aku pandang depan untuk posing, dia rentap plastik tu. Jenuh kelupoq rengah sorang-sorang kat situ. Buat malu ja.T_T Jahat tau you ni mr kambing.

Berkesempatan untuk pegang guinea pig. Coursemate sengal oh. Suruh samak tangan lepas pegang binatang ni sebab ada perkataan pig kat nama dia. Hmmphh. Perlu luku ke kepala dia?

Come to mama! Mama nak bagi susu ni. Hahaha. Masing-masing excited dapat 'breastfeed' sheep.Gelojoh nak mati sheep ni. Nyot nyot nyot.Rasa nak bawa balik sekoq. Peluk time tidur best ni tapi berbau sikit la. Hamis. Ada ke kambing wangi?

Senyum kambing. Hee. Sheep ni tunggu masa nak kena shave. The fastest sheering for one sheep is 25 seconds. Laju kan? Bogel terus sheep tu lepas kena cukur. Sexy you. Masa yang diperlukan untuk bulu sheep tumbuh balik mengambil masa hampir setahun.

Sweater Kema kena gigit dengan kuda. Wahahaha. Padan muko ekau.

22 comments:

aNoZ said...

dtg nz nnt janji bawak anoz jln2 k? hehe

sasha* said...

selalu tgk dlm tv je gi ladang biri-biri sume ni.bestnyaaa.haha tula u posing tak ingat.dh kene ragut :P

Sharinginfoz said...

memang seronok kan....

dd dudu said...

besnyeee^^ update laa lagi hehe

PinQib said...

HAHA.. YANG PART PIG TU X LEH MENAHAN.
LUKU JE., LEKUQQ.;

HAHA.. HARAMS ENGOK ORANG BOGEL. BLUEKK

[s][u][e][h][a][n][n] said...

amboi2 sakan hang berjalan2 erk...pi prepare masuk class heeeeeeee

rathiqah azmira rosli said...

beshnyewwwwwwwwwwwwwwwww


nak pegi jugak

T______T

Redbloodsnow said...

best ah pat study obersi nih. jelessss jelesss. ada mamat omputih ensem² x? kimslm eh...miahahahahah. gatal nooo


:D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya....jalan2 kat NZ...study leklok no..

saypOOL rafhtello said...

gambar sheep bogel xde ke??haha

Hani said...

owh, guinea pig tu sangat cute...

Anyway,selamat berkenalan. =)

suezensuzanna said...

hehehe!...happy tgk ko happy kat sane babe!

Dee said...

bestnya...pengalaman indah kan?

.: ♥ Vintage :. said...

huahahhaa...best la bfo start clas jenjalan dulu..!!

Hami Asraff said...

Huih seronok betoi ampa noh! Bawak balik biri2 sekoq noh.

syafawani said...

huih..kelupoq noh..hehe..dia lapaq tu z@ck..ehe..nak bw tdoq..seriau sgt aihh..:)

Bungakopi said...

muka cik zack makin comel sejak p sana

[z@ck] said...

aNoz..
no hal punya..kita bt sistem barter naa..ko dtg sni aku bawa jalan..nnt aku pi uk..ko bawa ak plak naa..

sasha..
hahaha..x bley blah perkataan ragut tu..as if kambing tu ragut handbag ja..

sharinginfoz..
yup..mmg best =)

dd dudu..
so far x pernah lupa update lagi every day.. =P

PinQib..
tu la pasal..aku tunggu masa je ni..hahah

suehann..
baik puan =)

rathiqah azmira rosli..
mai mai..sila sila..

redbloodsnow..
haip..report dillah kang..hahaha

Purplelicious love..
yup..thanks sis..t8 care..

[z@ck] said...

sayPOOL rafthello..
ada! tapi aku tak letak.jaga maruah sheep tu.kesian kot kat dia.isk

Hani..
selamat berkenalan too =)

suezensuzanna..
ko pn jgn masam2 kat sini weyh..happy always ok..

Dee..
yup..bukan senang nak dapat chance macam ni..

vintage..
amik mood..hahaha

Hami Asraff..
ampa nak buat apa? korban ka? hehehe

syafawani..
dia bukan lapaq.tapi takut kot.hahaha..

Bungakopi..
*kembang hidung*

NeenaAnuar said...

hahaha... chomellll giler sheep yg nak kene shave tu...

[z@ck] said...

NeenaAnuar..
saya x comey ke sis..hahaha

Peri PiA said...

the kambing is so cute

cian z@ck huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger