Online users

Follower

Friday, March 12, 2010

To sometwo...

Zulhasri Mahdzir,

Tahniah atas kejayaanmu dalam SPM 2009.You beat me. Well done. Kalau mama dan abah ada lagi, mesti dorang bangga dengan abang. Sorry tak dapat nak celebrate your sweet success because I'm too far away. Have fun there. =)

Wan Zaleha Zolkapli,

Happy 22nd birthday. May God bless you. Semoga persahabatan yang kita bina kekal sampai ke akhir hayat. Semoga dapat capai target nak lose weight before balik Malaysia. Come on babeh. Aku sentiasa support hang. Terima kasih kerana selalu masakkan untuk housemate hang ni. Tanpa hang, hidup kami tak bermakna. Cewah. Ini auta je lebih. Hahaha.Paling penting, target hang lagi satu nak cepat kahwin kan? Moga panjang jodoh dengan Mr F. Balik Malaysia sila langsungkan terus majlisnya ye. Gatal lebih naa ang Wan.Hihihi.

To everyone,

Aku dah mula terasa tekanan belajar kat sini. Nampaknya aku mengalami sedikit masalah untuk membahagikan masa aku dengan betul di antara self- study dan praktis menari. Mood nak study akan senang ter effect kalau latihan menari macam sucks. Selalu je silap step, selalu je tak dapat ikut step zapin.Tekanan gila. Balik rumah dah tak ada mood, end up online dan terus boom tidur. Sangat tidak produktif. Haish. Cepatlah datang mood start buat assignment..cepat cepat sebelum terlambat.

17 comments:

Zuewairy said...

tahniah atas kejayaan adik ang:)

happy bufday to wan zaleha radzi.. ops! zolkapli..

yusuf mujahidin ™ said...

tahniah..mmg baka pndai2 ni
hehehe

Att said...

z, blk nnt belanje la adik z mkn ke, melancong ke nz ke hehe

pada wan z, semoga berjaya lose wight. i know it's hard, tp insyaAllah, kalau ada semangat, boleh. *ehem, talking from my own experience

z,nape post ni mcm sedih hehe

Solehah said...

tahniah utk adik zack..

belajar la rajin2 eh kat sana tu..menari2 gak..study2 gak..hehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ohooo tahniah2...

tuk kawan hang, appy besday erk

tuk hang, fuhhh..fuh...ambik semangat wat assingment :P

I_Hate_Lolipop said...

weh abg chik mana?

siti farhana said...

congratz to him.. :)

rathiqah azmira rosli said...

betul mcm sedih entri

huh

weh best gle ko pat nari
wah aku seyes minat gile nari2 asli
pergh masyuuuukkkkk


:)

QisTina said...

huhu..
dance praktis is social suicide!!
abis mood study hilang coz praktis sampai larut malam.

syafawani said...

congrats!! besnyaa kan..:D

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

wah.. reti menari eh ko? take care la ye.. cepat buat esemen sblom aku datang rotan ko dalam mimpi. okeh?

adaNiff said...

wuwuwu.. zack sgt cantek dlm gmbar itu =)

black_mel said...

z...sori..ader benda nk tnya....wht happen to ur parents?sbb z ckap "kalau mama dan abah ada lagi"

farhana afri said...

wah...tahniah

-itu gadis- said...

congrates to ur bro..hope he will success like u Z..^_^

kojah said...

beb, tahniah adik hang...aku tompang gembira...moga kejayaan mengiringi beliau satu hari nanti!

InsyaAllah =)

infinity1811 said...

wah masuk dlm entry blog org tinggi la...hahaha...tq for the post.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger