Online users

Follower

Monday, April 19, 2010

Adamaya

Masuk blog ini cerita pasal Adamaya. Masuk blog orang itu pun cerita pasal Adamaya. Best sangat ke? Disebabkan aku bosan semalam, saja gatai register jadi member tv3. Sebelum ni tak pernahnya berjaya register.Ada je problem. Semalam elok pula.

Wah. Internet semalam laju. Tengok catch up tv3 online pun tak ada sangkut-sangkut. Best juga Adamaya ni. Lisa sangat comel. Tambah-tambah time dia start menjeling kat si Adam tu. Adam pula so sweet. Hish. Mamat arab ni silap dah kahwin je. Kalau tak, mesti ramai yang tergila-gilakan dia.

Ok. Aku dah mula addict dengan Adamaya. Nak pi sambung tengok lagi ini. Hehehe. Oh. By the way, hari ini dah start sem balik dah.Rutin harian sebagai seorang pelajar universiti sudah kembali. Mari bergelumang dengan buku tebal!

14 comments:

[s][u][e][h][a][n][n] said...

selamat kembali belajar :)

Dee said...

tgk adamaya bole..tp jgn tinggal buku no..hahaha..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat study k...
ohh adamaya memang best...akak balik keja kul 6...shap2 kul 6 dah depan punch card sebab nak kejaq adamaya punya pasal..takut terlepas starting..ahhaahhaha addict adamaya..dulu cinta balqish..adoi la..pengaruh tv btoi..nasib la dah lama tinggai alam belajar nie kan..kot x..ke laut..

Whoopz said...

Watak adam tu sebenarnya diaorg 0ffer kat aku.. Tp malas ar berlak0n dah.. Segan.. C0z lisa s0 freakin cute.. Hahaha..

angah iza said...

cerita nye lebih kurang mcm i'm not single :)

nursarah said...

Adamaya bestt la gak, sejibik kot cam im not single. tapi ok la, cuma watak Dani tu tak suka sangat. hakhak

laila said...

best kan kan kan
huhu aku addicted gila

DeVoteD LilY said...

aku addicted ngnasmaradana.. wahaha..
adam maya akan didonlod sebaik saje abes exam=p

Fathi Adha said...

ramai org buat review sal adamaya... tp sy tak penah nonton...masih tak de masa menenton.

selamat kembali ke meja study.. :)

Asyraf Abdul Rahim said...

aku suka tgk lisa je. yang lain tak suke. hehe. bukan sangat comel je. tersangatlah comel. :))

[z@ck] said...

suehann..
thanks =)

Dee..
baik tuan =P

Purplelicious love..
mana tau baby dalam perut tu nanti kuar muka macam lisa ke..hehehe

Whoopz..
apasal ko tak terima? jual mahal betul..hahaha

angah iza..
ha'ah..tp x pernah tgok pn i'm not single..hehehe

nursarah..
semua berlakon best.kesian gak ka dani.awek kena rampas..huhuh

laila..
sebab ko duk promote la aku boleh ter tengok sekali..hahaha

devoted lily..
itu pun on the next must watch list..hahaha

Fathi Adha..
ada free time, tengok la..best. =)

asyraf abdul rahim..
betul3!!

sI tEDI said...

aku x tgk cite ni!

[z@ck] said...

si tedi..
ko kena tengok!=P

kojah said...

tuhla maro pn ckp best...aku xberksempatan lagik nk tgk

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger