Online users

Follower

Sunday, April 18, 2010

Contest Hangit by Arieza


"Dulu pak cik botak (gambar kecil). Tekanan oh. Ye la. Tak dak sapa pun mau kat pak cik. Lepas pakai produk dari Yun Nam ni, rambut pak cik tumbuh bagaikan cendawan. Lebat gila. Ish. Pak cik suka sangatlah. Tu yang renyih sakan dalam gambaq ataih ni. Psst..awek pun dah ada. Ehem ehem ehem."

Hahaha.Gambar ini diambil waktu kami buat photoshoot untuk drama presentation.Actually, mangsa di atas dipaksa untuk pakai wig sebab dia botak. Kami saja nak pekena dia. Dia pula dengan sportingnya melayan permintaan kami. Oh. Sungguh comel kan. Ihihihi.

Aku dapat tahu contest ini dari Hans.

Kepada semua, mari kita join contest yang dianjurkan oleh Arieza. Contest Hangit by Arieza. Just perlu letakkan gambar seseorang yang tengah di prank kan dan buat satu caption paling kelakar. Lagi satu, link kan banner contest di sidebar blog korang sepanjang tempoh contest berjalan.

Hadiah yang ditawarkan pun lumayan. Semua barang dari London. Wow. I loike.Hadiah-hadiah yang ditawarkan adalah :
  • Hadiah pertama - T-Shirt bertulis/berlogo London/Oxford
  • Hadiah kedua - London Fridget Magnet & London Keychain
  • Referrer terlaris - London Keychain
  • Saguhati - Mungkin ada, mungkin tak ada, bergantung kepada sambutan
  • Raja/Ratu Vote - Untuk entry yang menang vote paling banyak. Tapi, masih dalam pertimbangan penganjur.
Tarikh tamat penyertaan adalah pada 11.59 malam, 7 May 2010.

18 comments:

hans said...

hahaha
serius gua suka ini gambar
kira kasi lu menang la zack
hahaha

[z@ck] said...

hans..
hahaha..gua gelak byk kot tgok gmbr member gua ni..berair mata dah

ada van de kamp said...

i loikkkkkeeee!
photographer dpt hadiah x?
hahahaha

s A i F u L z A k W a N ® said...

lwk gle..hahahaha..
suke2..

░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░ ░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄░ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░

Fikri said...

takde chance la mng nih... aku bdk baik tak ske prank2 org. ekekeke.

[z@ck] said...

ada van de kamp..
klu menang..baju London tu kita kongsi sama2 k...minggu ni aku pakai..minggu depan hang plak..heheh

saiful zakwan..
hehehe..zack..join la kontest ni.. =)

Fikri..
ceh..yo yo je ko..aku tak caya.hahaha

Tendou Sani said...

okokokokoko...

'AQILAH said...

good luck.

Hizami Li said...

hohO~
alamak.
gile lawak~
T-T

sI tEDI said...

good luck

shazika said...

akak..ada harapan menang lah..
tuan punyer gambar tau x nih ?

Solehah said...

semoga zack menang la ye.

Solehah said...

semoga zack menang la ye.

angah iza said...

kelakar mamat tu pakai wig

PinQib said...

hu.. interesting...
;):) ku ingt sapo la td yang pakai wig.. rupe nyee....

Roxy zai said...

haha..moga anda menang!!gud luck!!

|arieza| said...

kamu.. nk bitau bhwa tarikh tutup dilanjutkn :)

btw,, klu nk letak byk2 gmbr yg kelakar pun boleh :P lg tggi chance mau mng heheh

Peri PiA said...

dear zack,akak pon dah terkena virus Adamaya ni...best2

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger