Online users

Follower

Friday, April 9, 2010

Apa aku buat hari ini?

Dah tengok movie 'The Last Song'. First time merasa wayang kat NZ. Not bad. Hall sangat besar dan tiada aircond. Best best. Dapat panaskan badan.

Aku menangis tengok cerita ni. Ciss. Tak bajet pun boleh touching-touching. Tapi, disebabkan cerita ni bertemakan kekeluargaan, memang laju ja ayaq mata turun. Dahlah duduk jauh dari family. Lagilah terasa effect tu. Yang lain pun menangis juga. Pakat pass tisu kesat ayaq mata. Ada yang sampai tersedu sedan. Pergh. Memang leleh la wa cakap lu.

Sempat pi Post Shop. Ushar harga courier post. Kepada 4 orang pemenang contest 30999, sila tunggu e-mail daripadaku ye. Aku nak minta saiz baju, so senang sikit nak beli nanti.

Makin lama, makin malas nak update.Memikirkan assignment yang kena hantar right after sem break, terus sakit kepala. Padahal bukan start apa-apapun lagi. T_T Aku memang tak suka buat assignment time holiday. Benci betul. Apa guna bagi sem break tapi ada assignment ? Langsung tak bermakna holiday ku. Wuwu.

5 comments:

AkU said...

best meh cite tuh..member aku gtau story line agak lembap ye..

Aku said...

Cube kat M'sia diorang buat wayang xde air-cond...

Mau mandi peluh suma kat dlm tu.

Hahaha...

Judiene said...

nangis ja
you'll feel better

sI tEDI said...

wat esemen.. jgn nak jalan jek.. (ayat bajet jeles!!)

[♣]sara®sites™ said...

ohho.. tgk citaq sedih na..
jgn ah touching2 ni...

kecian kat akk..
akk kat sana moga2 berjaya na..
nnti, insya-allah sy kim slm kat family akk klu jumpa k..

best ar tu dpt ke luar negara..
good luck! =D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger