Online users

Follower

Sunday, April 11, 2010

Dasar suka makan

Dasar suka makan. Ahli-ahlinya :

Mammamia yang makin comel. Handal memasak pajeri terung.

Ada, si tukang masak ayam kurma dan puding roti. Dia pun comel juga. Ihihihi.

Wan Z, ketua rombongan picnic. Ini super comel. Ihihihi.

Ky, tukang sponsor pinggan plastik.Masih solo.Anyone?

Nik, si pipi tembam. Tukang tanak nasi.

Neda, tukang buat inti karipap.

Zack, tukang blender sambal belacan. Ini paling hot.

Gambar diambil pada sesi picnic di Botanical Garden semalam.Super thanks kepada semua ahli yang menyediakan makanan yang super duper sedap. Lepas ni boleh buat lagi la picnic macam ni.

p/s : Perut ketat akibat makan mengikut nafsu. Ish ish ish.

17 comments:

AcanCapik said...

patut la dok tembam ja suma. makan kemain lagi. aku punya mrs pun makin tembam ka zack?

cikgadis said...

hee~ sempat lg promot geng2 kan.. hoho

[z@ck] said...

AcanCapik...
aku pun dah lama tak nampak dia weyh..

cikgadis..
haha..sambil menyelam minum air!

NeenaAnuar said...

memang bestt kan dpt picnic kat tempat depa nie kan! so enjoy the moment while you can.. coz nanti dah balik sini tak kan dpt dah experience camgitu...

akak teringat & winduuu tol nak lepak2 kat king's park! ;)

[z@ck] said...

NeenaAnuar..
King's park kat mana ek.. =P

Judiene said...

yg gambar last tu paling hot??
aku musykil la
xnampak sisi 'hot'nye
hahaha
kalo pose ala2 megan fox barulah hot
hahahaha!

[z@ck] said...

Judiene..
hahaha..ko nak sisi hot ala2 megan fox? nanti aku tunjuk.. =P

Hizami Li said...

zack,
nak join geng dasar kuat makan boleh?
hohO~

Bb Hussain said...

best tu pg picnic2 di sana ;)

nursarah said...

kalau picnic tak makan puas2 mana best..hikhik

KyKiske said...

kuang jiak z..

Tendou Sani said...

makan jgn x makan...ekekeke ^_^_~

AkU said...

ko blender sambal je..coii..hahha..gune kan semua ilmu memasak yg aku turunkan kat ko..ganbate..

/Dayah//Nurul/ said...

wah..best nya picnic. mau join je rasanya. waw, promote kwn2 solo. baiknya hati tu~

[z@ck] said...

Hizami Li..
boleh..mai la join..hehehe

Bb Hussain..
Kt mesia tak nak plak piknik2 macam ni..hahaha

nursarah..
betul gak..tp kalau makan full sgt pn, menderita lepas tu nak berjalan..hahaha

KyKiske..
padan muka hang.hahaha

Tendou Sani..
yo..hohoho

AkU..
*tengah pikir bila masa ko turunkan ilmu kat aku*

Dayah..
hahaha..saya mmg baik

ARC™ said...

aku dok depan laptop pon melantak...xkire

[z@ck] said...

ARC..
ah..ko mmg..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger